Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zatańcz ze mną.

Powiedźcie mi jak dbacie o swój związek?

Polecane posty

Gość ela bnb
Zadbaj o to ,aby nie wkradla sie rutyna i monotonia,sukces murowany na trwaly i udany zwiazek.Chyba ,ze nic was nie laczy ,a nawet dzieli,to moja domena.

Gość ela bnb
Jezeli zalezy ci na tym ,to zadbaj, by bylo milo i ciekawie.Wcale nie trzeba wiele,jezeli macie wspolne zainteresowania,to znajdziecie sciezki.

trzeba chcieć dużo z siebie dać oczywiście mówimy o miłości , trzeba mieć entuzjazm , zaskakiwać się nawzajem, wysilać się tak jak w fazie zakochania

jesteśmy razem już ponad pół roku. jestem po związku, w którym facet męczył mnie fizycznie i psychicznie. a ja trwałam z nim 4 lata, bo bałam się odejść. teraz jest On i jest super.ale jak czytam te topiki, że wciąż ktoś kogoś zdradza, ktoś zrywa etc. to aż mnie szał ogarnia..

Gość ela bnb
Tylko nie zacznij kontrolowac i szpiegowac,bo to by bylo zalosne.

Rozmawiac, dmuchac, chuchac, zaskakiwac sie oczywiscie pozytywnie itd itp:)

popieram saracen , umieć ze sobą milczeć chcieć spędzać razem urlop po wielu latach małżeństwa , nie nudzić się swoim towarzystwem ale podstawa to kochać się , bo jak nie ma miłości to reszta o dupę

a wogóle niemodni wierni i uczciwi zakładajcie topiki bo ten świat nie jest znowu taki zły

Gość klotKA
Dmuchać i chuchać! DUZO HUMORU! Opowiadać sobie żarty ,czytać na głos książki ,gdzie jest dużo usmiechu ,humoru .... cytować to . Pozatym zaczynać odważnie coś nowego : ja swego męża po 18 latach związku zaciągnęłam do szkoły tańca ( wtedy to nie było wcale modne 10 lat temu !) ,Poza tym spędzanie wolnego czasu razem ,wspólnie .... ale też danie sobie oddechu na urzeczywistanianie własnych pasji !! Częstsze wypady do róznych SPA ( można to nazwać też sanatorium ) ,gdzie relaksik i luzik a zdrówko podreperowane to i ja seks sięma ochotę !Różne pasje - jak choćby spływ kajakowy , lotnia , obóz rowerowy jak się ma prawie 50 lat - wszystko można razem! I dużo rozmawiać ,nawet gdy on tylko mruczy : no , tak ,, aha , to i tak słyszy mnie...... a ja i tak go zapytam co o tym sądzi! Nie magzaić siejak jest kłopot tylko prosić o pomoc i razem pokonać trudności !TO SCALA . Cieszyćsie sukcesami drugiego partnera , GŁOŚNO o tym mówić! Cieszyć sieswoimi sukcesami ,GŁÓŚNO o tym mówić! Często chodzić do róznego rodzaju kulturalnych miejsc : kino dobre , opera , balet , dobra orkiestra , bal , kabaret , koncert ! Nie żałować na to kasy ! Ladnie się ubierać ,dbać o ciało . Zmieniać diety , bawić się życiem...... Wtedy żadne nie będzie chciało odejśc!!