Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jana Ina giano

DZISIEJSZE OGLOSZENIE W GAZECIE-MILIONER SZUKA MILEJ DZIEWCZYNY DO WYDAWANIA PIE

Polecane posty

Gość Jana Ina giano

PIENIEDZY !! Wyobrazcie sobie czytam gazete jak co tydzien ogloszenia partnerskie kto szukaga kogo itp..a tu nagle sie natknelam na wlasnie takie ogloszenie- tak pisalo w gazecie ! facet ktory ma kase szuka dziewczyny do wydawania pieniedzy ! jak by chcial do lozka to pewnie by poszedl do burdelu i zaplacil albo jakiejs z ulicy prostytutce..duzo jest milionerow ktorzy nie maja dzieci i za duzo kasy i nie wiedza co z nia robic .. Mhmm..nie wiem co o tym myslec..

Gość zglos sie do niego
to sie dowiesz co i jak

Gość Jana Ina giano
ciekawy pomysl :P ktora sie tez chce zglosic ?? :)

Gość muratorka
mi by sie przydał taki kolo- zeby mi kupował co tylko chcę.

Gość Jana Ina giano
a umiesz po Niemiecku ?

Gość do emilci
a jesli on ma z 70 lat? :-0

Gość Jana Ina giano
nie wiem ile ma lat ale jak nie chce sexu tylko kolezenstwo i bedzie fundowal wszystko za jego kasiore to tak jak bys w totka wygrala :P tutaj w Niemczech jest duzo takich milionerow ktorzy nie maja komu porzepisac swoj majatek :o

bezsensu napewno coś chce nie wierzę żeby ot tak bo ma dużo kasy to by wydawał ją na jakąś dziewczynę nie chcąc nic w zamian

Gość Jana Ina giano
moze szuka jakiejs biednej ktorej by mogl pomoc ? a dosc takich jest na swiecie przeciez :(

Gość nie ma miksera
ja też szukam wartościoweg ale i przystojnego faceta (ost.) nala26 + 15:10 11 DZISIEJSZE OGLOSZENIE W GAZECIE-MILIONER SZUKA MILEJ DZIEWCZYNY DO WYDAWANIA PIE Jana Ina giano + 15:09 173 Czas nie leczy ran... (ost.) Noelia + 15:08 36 Kocham, ale nie umiem z Tobą być... (ost.) ngLka + 15:08 38327 Przygotowania do ślubu - część 2 kontynuacja (ost.) guśka79 + 15:07 27355 Kochanki (ost.) Ktoś + 15:07 0 Miłosne zaklęcia początkująca czarownica + 15:07 14139 KWA specjalny topik (ost.) pełna szklanka + 15:07 2 szukam dobrego adwokata od spraw rozwodowych barbarella77 + 15:05 9316 ..Bar Pod Zapomnieniem.. (ost.) zapomniany1980 + 15:05 396 Gdy mąż ma dziecko z inną kobietą... (ost.) Kalika + 15:05 3623 O mężczyznach, którzy nie uzewnętrzniają uczuć. (ost.) kropelka rosy + 15:05 2080 Diabeł pod moim łóżkiem mieszka - część III (ost.) szam + 15:05 5637 APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!! (ost.) destination + 15:03 27 BYŁAM PROSTYTUTKĄ. CZY MAM SZANSĘ NA NORMALNY ZWIĄZEK? asta la vista + 14:58 699 Zony erotomanów/seksoholików - proszę o pomoc!!! (ost.) October + 14:57 223 jak sobie poradzic z zyciem po studiach?? (ost.) syropinka26 + 14:56 1 stare dobre małżeństwo takachyba + 14:55 5 chyba spapralam oj chyba + 14:54 9 Czy tez tak macie podczas stosunku ? aga84 + 14:53 4350 POZYTYWNE MYŚLENIE raz jeszcze (ost.) elalaura31 + 14:48 11 Powiedźcie mi jak dbacie o swój związek? Zatańcz ze mną. + 14:46 27 WIERNOŚĆ.. założenie antyKafeteryjne.. bombastyczna + 14:46 13 ... snem było życie dopóki Ty nie pojawiłeś się wtedy w nim. * * * Ficca * * * + 14:39 154 drugi on w nocy,gdy mnie nie ma (ost.) BRAVIA + 14:35 23 Zerwałem z nią 1.5 roku temu a teraz chce wrócic do niej!!!! kogucik + 14:34 1193 pije malibu a on nie dzwoni... (ost.) minewra + 14:34 7 znowu trafiłana mamaję// kocicamrrrau + 14:31 51068 Fatalne zauroczenie-On jest Księdzem!!!! (ost.) ULLA + 14:30 10 jak rozwiązać ten problem? pomóżcie! dixi24 + 14:28 9818 Antykoncepcja-POMÓZCIE!!! (ost.) Claudia + 14:25 3746 Jeszcze roczek do ślubu... (ost.) domenka + 14:23 22 Czy nie mając karty debetowej mam sansę u młodych dziewczyn? Ojciec Dyrektor. + 14:21 81 od zawsze samotni (ost.) postronna + 14:15 1427 On się rozwodzi i zaczyna związek ze mną (ost.) MM- + 14:12 1 Coś życiowego ...- wyjęte prosto z życia!!! Matiiiiii + 14:12 729 życie po rozwodzie (ost.) nikozja26 + 14:11 12343 kobiety mezczyzn mundurowych....... (ost.) cats + 14:10 33 DUZO STARSZY MEZCZYZNA (ost.) Claudia - + 14:05 5943 Czy jesteś w związku, w którym partner molestuje Cię psychicznie? (ost.) POMOC DORAZNA +

Gość Jana Ina giano
a co byscie napisaly na moim miejscu do niego ??? :)

Gość all right
może tak "za comiesięczne wpłaty w wysokości..(wstaw kwotę).. dopilnuję by rodzina nie odłączyła Cię od respiratora"

Gość Cassandra die Hure-ta
hey

Gość gadajcie co chcecie
ale baby to jednak kurwy :-o

Gość gość
hey a ja szukam meza taakiego jak ty jakmam sie z toba skontaktowac pilne