Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studenttt

praca agenta ubezpieczeniowego - warto???

Polecane posty

Gość studenttt

zostałem zaproszony na rozmowę w sprawie pracy agenta ubezpieczeniowego, z czym nie miałem do tej pory nic wspólnego. szukam ambitnej i konkretnej pracy, ale od siedzenia w domu już mnie krew zalewa. warto się tym zajmować? czy ktoś jest tutaj agentem i mógłby napisać jak dokładnie wygląda ta praca i jak jest z zarobkami?

Moj Tata jest agentem ubezpieczeniowym. Praca ciekawa, bo wciaz spotkasz ludzi, duzo kontaktow, duzo spotkan, zeby zarobki byly efektowne - malo czasu dla siebie, agnet ubezpieczeniowy ma nienormowany czas pracy..

Gość ja jestem winna...
Ja byłam agentką,mam licencję.Opłaca się ta praca pod warunkiem,że masz gadane i umiesz przekonywać innych ludzi do swoich poglądów tak,aby się ubezpieczyli akurat u Ciebie.Początki zawsze są trudne,ale 300-400 zł za umowę?Pomyśl ile to kaski.Ja nie narzekam :)

Gość dobra kasa
mój znajomy jest agentem pracuje od 4 lat z zawodu jest inżynierem .... woli zarabiać jako agent 7000.-/m-c i samodzielnie decydować o ilości godzin pracy

Gość atata
ile kosztują uprawnienia na agenta? mam na myśli kurs i wpis do rejestru.

Gość studenttt
odświeżam temat, mianowicie zostałem zaproszony na następną rozmowę, gdzie prawdopodobniie dostanę propozycję kilkudniowego stażu. i dalej niesamowicie się waham, mam uprzedzenia co do tego typu pracy, czy jest tu ktoś, kto pomoze rozwiać mi wątpliwości?? :o

Gość taka jedna ze stolicy
Ale jako jaki agent masz pracować?Jakie warunki Ci proponują.Nic nie napisałeś a to bardzo istotne.Ja jestem agentem ubezpieczeniowym.Można pracować w naprawdę różny sposób.

Gość edzik19
taki kurs możesz sobie załatwic za dormo w powiatowym użedzie pracy

Gość była pracownica
Bez licencji nie możesz pracować jako agent!!!!!