Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkania

proszę o rade i odpowiedz !! chodzi o chłopaka..

Polecane posty

Gość kkkkkkania

Jesteśmy ze soba 2 miesiące. Jest miły i mądry, zawsze znajdzie dla mnie czas żeby się spotkać... ALe Nie potrafi mi za bardzo okazać tego co czuje i mówi.. Mówi że jestem ładna i fajna, miła i że mnie lubi.. Przytula się do mnie i całuje i mówi że nie potrafi się powstrzymać bo jestem taka piękna... ALE to jedyny sposób w jaki okazuje mi miłość... Napisałam mu walentynke, poprosiłam go żeby on napisał mi list, bo tak lubie czytać A on do tej pory nie napisał.. Chciałą żeby ściął włosy bo wole chłopaków z krótkimi włosami. Jemu to raczej obojętne jakie ma. ALe zawesz mówi że nie ma czasu. Ja też chciałam ściąć włosy, ale on mnie poprosił, żebym tego nie robiła więc dla niego tylko troche podcięłam. i jeszcze jedno... Ja mu zadaję pytania, chce się dowiedzieć o nim więcej pytam czym się interesuje co lubi czego nie.. a on nie pyta się wcale, dowie się jak mu sama powiem... Tak jakby w ogóle się mną nie interesował. WIEM ŻE TO MOŻE GŁUPAWE PRZYKŁADY, ALE DLA MNIE LICZĄ SIĘ TAKIE SZCZEGÓŁY... JAKOŚ TO PRZYTULANIE MNIE NIE PRZEKONUJE. BO NA DYSKOTECH JEST MNÓSTWO CHŁOPAKÓW KTÓRZY DOTYKAJĄ I PRZYTULAJĄ DZIEWCZYNY, A NAWET NIE ZNAJĄ ICH IMION I NA PEWNO NIE KOCHAJĄ.. PO PROSTU CHCA SIĘ POCAŁOWAĆ I TYLE nie wiem czy mam mu powiedzieć to co myśle czy nie reagować.. POMÓŻCIE!!

Gość echsss
skoro znalazłaś faceta na dicho, to nie wymagaj od niego czułości

Gość tktt
moze nie potrafi mówic o sobie .. moze sie wstydzi , moze jest małomówny ..

Gość kwiatuszek polny
ile masz latek dziecino? 🌻

Gość kkkkkkania
nie rozumiem pierwsze wypowiedzi... Jeżeli chodzi o drugą. NO faktycznie może być małomówny. Więc czemu nie chce napisać listu albo ściąc tych włosów. Wiem na pewno, że nie chodzi ze mną tylko dlatego, że chce seks uprawiać. Bo już na początku związku mu powiedziałam, żeby na seks nie liczył i jakoś się tym nie przejął. Może to też dlatego że miała kiedys tylko 1 dziewczynę i to na 2 miesiące, a tak to nikogo na długo.. Już sama nie wiem CZekam na dalsze wypowiedzi.

Gość kkkkkkania
no własnie już taką dzieciną nie jestem, bo mam rocznikowo 21 lat a on 23

właśnie, ile masz latek? bo napewno na kobiete duża inteligencja emocjonalna nie wygladasz... moze Cie nie kocha...to tez mozliwe, i to nawet bardzo, trudno pokochac kogos naprawde po dwoch miesiacach bycia razem według mnie, chłopak wyglada na rozsadnego, bo nie okłamuje Cie, nie oszukuje mowiac i zapewniajac o dozgonnej miłosci nie chce rzucac słow na wiatr, bo moze nie wie do konca co czuje....daj mu czas, jak poczuje co Ciebie wieksza zażyłosc to Ci o tym powie, pokaze to i przede wszystkim poczujesz.... wiesz....wygląda mi na dojrzałego psychicznie faceta, docen to i nie wypytuj \"jak bardzo mnie kochasz\", bo go speszysz prosta droga...bądz jego najlepsza przyjaciólka i uwodzicielska kochanka (nie mowie ze masz sie z nim przespac, jesli tego nie zrobiłas do tej pory, badz nie chcesz)... Powodzenia 🌻 P.S. docen skarb jakim jest posiadanie odpowiedzialnego, i ważacego słowa nie oszusta ;)

Gość pan
nie chce sciac bo moze jest leniuchem ,nie chce pisac bo moze wydaje mu sie to obciachowe jak na faceta

Gość kkkkkkania
do pana Wiesz chba masz najwięcej racji A ja nie chce żeby mi mówił że mnie kocha i tyle. JA nie chce nawet żeby mi mówił, że mnie lubi skoro tego okazac nie umie. To on mnie zaczepił i chciał zebysmy spróbowali... Przecież miłość i prxzyjaźń polega na dawaniu. A tutaj do końca tego nie widze..

Gość kkkkkkania
do pana Wiesz chba masz najwięcej racji A ja nie chce żeby mi mówił że mnie kocha i tyle. JA nie chce nawet żeby mi mówił, że mnie lubi skoro tego okazac nie umie. To on mnie zaczepił i chciał zebysmy spróbowali... Przecież miłość i prxzyjaźń polega na dawaniu. A tutaj do końca tego nie widze..

Gość kkkkkkania
do pana Wiesz chba masz najwięcej racji Ale skoro mówi że mnie lubi, potrafi znaleść dla mnie zawsze czas, top czemu nie pójdzie do tego fryzjera i się nie zatnie. Przecież chce mi się podobać, a ja mu kiedyś mówiłam że lubie chłopaków z krótkimi włosami. Gdyby mi powiedział że uwielbie swoje włosy i nie chce ich ściąć to bym już o tym nic nie wspomniała, a on tylko zawsze mówi że nie zdążył. Ale sie uparłam z tymi włosami... A ja nie chce żeby mi mówił że mnie kocha i tyle. JA nie chce nawet żeby mi mówił, że mnie lubi skoro tego okazac nie umie. To on mnie zaczepił i chciał zebysmy spróbowali... Przecież miłość i prxzyjaźń polega na dawaniu. A tutaj do końca tego nie widze..