Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirek

pękła gumka

Polecane posty

Gość mirek

witam. mam takie pytanie. miesiac temu wspolzylismy z dziewczyna i pekla nam gumka... pierwsze co zrobilismy to na nastepny dzien poszlismy do ginekologa po postinor. po tygodniu moja dziewczyna zaczela przyklejac ponownie plastry evra (rozsralismy sie na 2mce i ich nie uzywala) po zdjeciu pierwszego miala dwudniowe nieobfite krwawienia. teraz zdjela ostatni plaster... powinna miec okres juz kilka dni temu. zrobila test - kolo poludnia (ma to jakies znaczenie??) wyszedl negatywnie, ale okresu nie ma nadal. co o tym wszystkim myslicie??

Mozesh powiedziec w jaki sposob wam pekla ta gumka ???To sie przyda

Gość mirek
hmm. no nie wiem o co dokladnie chodzi ale w kazdym razie na mnie zostal sam ten taki okrag prezerwatywy (ten taki grubszy) a w mojej kobiecie jej reszta...

Ehhh.....wspolczuje..!!Ale z tego co napisales ze robiliscie test byliscie u ginekologa to nie mash sie o co martwiC

tez kiedys musialam wziasc postinor. po tym miesiaczka mi sie strasznie rozregulowala az do dzis (poł roku od wzięcia postinoru) wiec nie martw sie

Gość mirek
dzieki :) mam nadzieje ze bedzie dobrze ...

Gość mirek
orientujecie sie moze czy pora dnia ma jakies znaczenie na wyniki testu??

Wiesz najlepiej test robic nadczo odrazu po wstaniu ranoz łozeczka ;)...Zrobcie jeszcze jeden test...Bo to roznie bywa..Mi pokazal ze jestem zrobilam jescze dwa i te 2 wykazaly ze nie !!

Gość mirek
zrobilismy dwa testy rano. pokazaly dwie kreski. FUCK. czy mozliwe zeby sie mylily? kiedy ginekolog moze wykryc ciaze? ..... jaki jest sposob usuniecia ciazy w pierwszych dwoch miesiacach...czy to jakies tabletki czy zabieg?? pozmocie :(

mozna usunac farmakologicznie poprzez tabletki koszt ok 1000-2000 jestem w podobnej sytuacji.... zycze powodzenia zrobcie jeszcze z dwa testy noe czasem nie sa wiarygodne zycze szczescia

a postinor w tej sytuacji musial zadzialac jesli twoja dziewczyna zazyla go prawidlowo, byc moze rozregulowal jej cykl i okres sie spozni albo nadejdzie dopiero za miesiac

Gość mirek1111
no ja wlasnie nie moge w to uwierzyc ze nie zdzialal :( a z tymi testami no 2/3 wyszly pozytywnie.... oczywiscie wybieramy sie do ginekologa zeby sie upewnic.. ... a gdy sie okaze ze faktycznie jest jak jest?? prosze o jakis kontakt, adres do dobrego ginekologa ktory podejmie sie usuniecia... porazka111@wp.pl

a po jakim czasie Twoja dziewczyna wzięła Postinor? Mojaej kolezance nie zadziałal? Ile macie lat?

mirek poszukajcie w gazetach typu wyborcza itd jest tam duzo ogloszen, napewno cos znajdziecie

Gość mirek1111
mamy 21 lat studiujemy i to nie jest czas na dzieci... a postinor wziela po ok.16 godzinach - pierwsza tabletke

ja to calkowicie rozumiem.... jak poradzilam wczesniej poszukajcie w gazetach, a moze jescze 1 test hmm? wiesz skoro to sie stalo miesiac temu to udajcie sie do lekarza powinien juz wykryc ciaze i potem bedziecie sie martwic ja kiedys wzielam postinor po 12 godz i zadzialal mysle ze tu tez tak bedzie

Tez mi sie wydaje że powinien zadziałac. Tak. W gazetach jest pełno ogłoszeń typu zabiegi...

Gość seks to tak ale żeby
pomyśleć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mirek111
mialem nie odpisywac na tego typu texty ale zrobi inaczej. bo czy temat jest slabo widoczny (pekla gumka) czy moze wizyta u ginekologa prostinor testy swiadcza o bezmyslnosci?? ciekawa teroria najczesciej takie zeczy pisza osoby ktore same sa bezmyslne i chca sie po prostu wyzyc :/

zgadzam sie z mirkiem,nie przejmuj sie tymi opiniami, tez mam podobny problem tylko ze troszke od innej strony bo pekla mi gumka podczas brania tabletek (zmienialam a przy 10 tabletce pekla) wiem ze jest male ryzyko,ale zdarzylo mi sie to pierwszy raz i chcialam zapytac,no a niektore osoby wyzwaly mnie od dennych smarkul itd dlatego nie ma sie co przejmowac,bo sa osoby ktore chetnie pomoga,wszystkim tym dziekuje ;-)

Gość mirek111
no i zwiodlo wszystko... zawiodla gumka zwiodl postinor zawiodl pierwszy test ginekolog wyjasnil sprawe. 6 tydzien :( masakraaaa :(

Gość Ja mam pytanie
jak mogła mieć krwawienie po ściągnięciu pierwszego plastra skoro na jego miejsce od razu musi nakleić kolejny. Dopiero po 3 plastrze się go ściąga na 7 dni i 8 zakłada z nowej paczki, więc jeśli ściągnęła i miała krwawienie to znaczy że nie założyła kolejnego i to już osąłbiło antykoncepcje i wpadka murowana. Pogadaj o tym z nią czy po prostu nie chciała cię złapać na dziecko. Wiem może to co piszę jest wredne ale trudno - uważam że jeśli para decyduje się na hormonalną antykoncepcję to dziewczyna powinna tego pilnować. Co inego jak zajdzie się w ciąże ot tak ale żeby nie przykleić plastra od razu:o

Gość Ja mam pytanie
Jeszcze jedno wpisz sobie w przeglądarkę: plastry evra i już w pierwszym artykule pisze o tym że od razu nakleja się kolejny plaster. Poczytaj to sobie!!!!!

do mirka - bardzo wspolczuje i ciagle wydaje mi sie to nieprawdopodobne jestem przerazona bo tez moge byc.... niestety, bedziecie usuwac? gdybys mial namiary na jakiegos lekarza obojetnie gdzie daj znac prosze gg 7766626 dzieki ide robic test.... :-( jestem z wami..

Gość mirek111
no jak komus trzeba namiary to piszcie na porazka111@wp.pl teraz juz wiem co i jak ... 1400zl

Gość usuneła już
??????

Gość spoon
Tak więc zdecydowaliście się aby wyskrobać Twoją dziewczynę... Cóż... szkoda, że nawet nie wiecie jak to wugląda... Szkoda, że zabijacie swoje dziecko... Podejmując współżycie należy się liczyć z ewentualną ciążą!!!!!!!!! Twoja dziewczyna NIGDY W ŻYCIU nie zapomni że zabiła własne dziecko... współczuję jej...

nie usuwajcie ciazy! dziecko to dar od boga. Potem bedziecie zalowali !!!!!!!!!!!!!!! pogodzcie sie z tym co sie stalo!!!!! jezeli umieliscie sie kochac to tez umiecie przyjac dziecko