Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Muzyczna

Pytanie do osob otylych - bardzo prosze o szczerość

Polecane posty

Mam pytanie do osob otylych, czy moglyby mi napisac swoj dzienny jadlospis, ale z dokladnoscia, od rana do wieczora, co jadly przez caly dzien, co jedza tak zazwyczaj. Tylko prosze, by nie odpowiadaly osoby otyle na diecie ;)

Co to? Nie ma osob otyłych? :) To kto tutaj sie odchudza? Tyle tych tematów zakładacie o dietach ;)

Gość napisze ci poźniej bo teraz
film na canal+ oglądam :D no i może jeszcze coś zjem

juz jestem śniadanie dwie kanapki z masłem, wedliną, sałatą ,pomidorem i rzodkiewką herbata z cukrem i cytryną Kawa z mlekiem bez cukru przekąska przed obiadem dwa prince polo obiad kotlet drobiowy smażony na oliwe, 3 ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty gruszka serek bieluch kisiel - gorący kubek kolacja to samo co na sniadanie z tym ze jedna kanapka cały dzień popijam wodę mineralną niegazowaną teraz jem serek wiejski ziarnisty i jeszcze mnie skreca żeby coś do tego dołożyć ale pójde spać :)

ups jeszcze lampka koniaku - puste kalorie jutro bedzie dużo bardziej kalorycznie :P tłusty czwartek w końcu jest :D

Gość goopia peezda
a po co chcesz to wiedzieć??

Gość tylko jedna grubaska jest
?

Gość Świnka
Dużo słodyczy, po glównych posilkach ciągle coś jem, przeżuwam, zwłaszcza po kolacji wieczorem, póznym wieczorem.Malo, malutko ruchu.Jem wszystko bez ograniczeń-po prostu ciągle jestem upchana.Nigdy nie czuję glodu.Nie mogę ci napisac co jem-bo jadam nieregularnie i dosłownie wszystko co mam, aby jesc.Ale swinka ze mnie.Mam 15 kilo nadwagi.

Gość grubaskaona
wczorajsze jedzonko moje( mialam imieninki) sniadanie: duza bulka z przedzialkiem z maslem i dzemem, popita kawa z mlekiem i 1,5lyzeczki cukru wczesny obiad: odsmazane kopytka z sosem, szklanka soku miultiwitaminy 2,5piwa(reds) do tego ciastka dwa takie male ale slodkie, 2kawalki ciasta orzechowca, ] kolacja: suszona kielbasa (okolo 5cm.) z ketchupem i pol bulki, popite wodą sredniogazowaną

Gość Gruba Bercia
dzisiaj do godz.12.30 zjadłam 4 pączki :P 2 kanapki z masłem, wędliną i musztardą herbata z cukrem i cytryną kawa z mlekiem 4% 6 truskawek świeżych :) ale do końca dnia jeszcze daleko, teraz zabieram sie za gotowanie obiadu będzie sałatka jarzynowa i pieczeń z karczku

Dziewczyny, dzieki....:) Ktos tam napisal, po co mi to? Poprostu nie wiem, jak jeść, zeby przytyć, dlatego pytam sie otylych osob.Proste! Czytajac to, to ja bardzo malo jem, bo tak: Sniadanie-nic Obiad-surowka,ziemniaki,ryba, albo zupa zamiast dania z ziemniakami Kolacja-bardzo rzadko jem kolacje, czasami jakas 1 kanapke. Dzieki dziewczyny, ze napisalyscie, wlasnie jem paczka :)

Gość najlepszy sposob
na przytycie: pobyt w Anglii:murowany efekt:D pisze powaznie,przez cale swoje zycie bylam strasznie chuda:45kg 165cm, nie moglam przytyc zeby nie wiem co nawet pol kg,odkad wyjechalam do anglii przybylo mi 4kg

Gość osobiście mi się nie podoba
Twój topik odbieram to jako drwinę z osób otyłych

Gość dupa wołowa
np. dzisiaj.. śniadanie: 15 dkg łososia wędzonego i herbata z cytryną do tego (nie słodzę) przekąska: 2 parówki, ketchup i musztarda do tego 2 kromki pieczywa chrupkiego no i oczywiście pączuszki (małe, więc nawet nie wiem.. ale słodyczy nie lubię, więc.. niewiele) obiad: ziemniaczki (łyżka), kotlet mielony, buraczki (2 łyżki) Piję herbaty czarną, czerwoną, kawę.. wszystkie bez cukru.. jak wspomniałam nie lubię słodyczy

Gość gość
Posty jak najczesciej grubaski, szczupli nie musza tak czesto

Gość gość
śniadanie serek wiejski poł pomidora około 1/6 papryki czerwonej 3 rzodkiewki, szczypiorek obiad (po 5 godzinach częściej nie mogę choroba) - szaszłyki z indyka z pieczarkami, surówka szpinak z winegretem i pokruszoną fetą (50 g fety, 3 garści szpinaku, kolo 100- 150 gram piersi z indyka, 4 pieczarki ) kolacja : około 400 ml zupy z soczewicy ( paryka, pomidory z puszki, cebula, cukinia, soczewica, odrobina zacierki, jogurt grecki, ziola balkanskie, czosnek) nic więcej, trudno schudnąć cukrzyca i Hashimoto (bardzo mocne) tsh do 54 leczone w szpitalu obie choroby generalnie jestem bardzo aktywna i jem bardzo zdrowo, ale chudnę może 2 kg na miesiac

Gość gość
Nie zrec tyle

Gość gość
Ja nie jem duzo ale pije soki i od tego tyje i od piwa. Moze jedz duzo chleba ( ja nie jem wcale) i popijaj sokami. Ale wtedy sie szybciej miazdzycy dorobisz.

Gość gość
śniadanie 4 kanapki z szynką i dwie kawy z mlekiem . o 11h 3 plastry melona .około 12h ptasie mleczko 4 sztuki. 15h obiad ziemniaki jeden schabowy i fasolkę. 16h 2 pomidory , kolacja 18h dwie kromki chleba z łososiem

Gość gość
Ruch, praca, wysilek, a jedzenia tyle by miec sile to wykonac

Gość gość
Ile schudliscie?

Gość gość
Sniadanie bulka z serem zoltym i pomidorem pszennaamo 2 sniadanie to d 2-3 kawy z mlekiem Obiad 1 duzy ziemniak, kotket, surowka Woda Jablko