Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KASIA1033

WZIELAM TABLETKE O 13GODZ ZA POZNO A WCZORAJ KOCHLAM SIE Z CHLOPAKIEM CZY JESTEM

Polecane posty

Gość KASIA1033

JESTEM JESZCZE ZABEZPIECZONA CZY JUZ MOGLO DOJSC DO ZAPLODNIENIA NIEWIEM CZY MAM JUTRO ISC PO TABLETKE 24h ZEBY DO NICZEGO NIEDOSZLO PROSZE PORATUJCIE MNIE ODPOWIEDZIĄ

Gość to zależy
jeśli to był pierwszy tydzień tego listka to prawdopodobne, jeśli trzeci - nie masz się czego obawiać

Gość tuva
A ile wy macie lat! Troche odpowiedzialnosci z jego strony tez by sie przydalo. piedziesiat lat temu takie desperacie wolanie o pomoc mogloby byc zrozumiane ale obecnie. Wspolczuje ci serdecznie jesli jestes, ale pomysl zanim poddasz sie uniesieniu chwilowemu, bo konsekwencje zostaja na sale zycie..

Gość KASIA1033
tabletki biore juz przez rok i to byla pierwsza tabletka 2 tygodnia ale on niedoszedl we mnie zrobil to w niedziele 3 dni wczesniej prosze odpiszcie miejcie serce bo sie naprawde obawiam a wiem ze na was dziewczyny moge liczyc

Gość dianemka
Jeśli po czymś takim zajdziesz w ciążę to musiałby być niemal cud!

Gość do tuva
po to sa te portale- każdy ma prawo do obaw, ja wpadam czasem w panikę gdy mój organizm cos szwankuję, a uważam że jestem wystarczająco odpowiedzialna, sama się utrzymuje, zabezpieczam- to ludzkie pytać nawet o te banalne sprawy- to Ty powinnas się wstydzić że krytykujesz ludzi wyciągających rękę po pomoc!

Gość tuva
Oczywiscie jak najbarzdiej ludzkie jest zadawanie pytan, nawet tych banalnych i jak najbardziej ludzkie jest udzielane odpowiedzi, nawet i tych zlosliwych jaka byla moja odpowiedz. Zgodzisz sie na pewno z mna , ze miedzy innymi po to sa portale. Wymieniamy zdania i poglady. Ja o 5- ciu lat probuje zajsc w ciaze, teraz czekam na in vitro wiec dotyka mnie bardzo ludzka bezmyslnosc( to nie do Ciebie) pozdrawiam

raz nie wzielam tabletki w jeden dzien, zapomnialam po prostu, wzielam nastpenego dnia normalnie i mimo to ze nie wzielam kochalam sie z chlopakiem i w ciąze nie zaszlam.jesli caly czas bierzesz regularnie i pierwszy raz zdarzylo Ci sie cos takiego to raczej mozesz spac spokojnie :) troche wiecej zaufania do swych tabletek :)