Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotekkkk

Zakochałam sie w głosie faceta,, czy to mozliwe??

Polecane posty

Gość kotekkkk

Spedzamy na rozmowie telefonicznej sporo czasu, czasem po kilka godzin dziennie.Osobiscie sie nie znamy,znajomosc nasza nie jest poprzez internet,tylko wynikła w innych okolicznosciach.Coraz czesciej sie łapie na tym ze ,,,nie przestaje o nim myslec.Dodam ze jestesmy w srednim wieku.Co Wy sądzicie na ten temat?

Gość ufka
Wiele kobiet zwraca uwagę na głos,to normalne.Głos może urzec:) Najważniejsze aby tylko poznać się dobrze ,tymczasem żyjeszą tego faceta,jesteś podekscytowaną bo jest nieosiągalny,inny,nieznany,nowy...zobaczysz co z tego wyniknie.

Gość ufka
Miało być żyjesz WIZJĄ tego faceta.W głosie można się zakochać.

Gość do ufki
Czyli nie wrózy to nic dobrego Twoim zdaniem??:(

Gość pewnie ze mozliwe
ale postaraj sie zobaczyc go kiedys

Gość ufka
Dlaczego nie,uważam tylko,że trzeba skonfrontować wizję z rzeczywistością.Może to być wspaniały człowiek ale sam głos nie świadczy o tym kto to jest i jaki jest tylko to co mówi i robi.

Gość do ufki
Wiem ze jest w porzadku facetem jesli chodzi o charakter(wiem to od kogos), natomiast nie wiem jak wyglada, tylko z opisu jego,,,ale w tej chwili nie wazne jest dla mnie jak wyglada, niezaleznie od tego jak wyglada bede z nim utrzymywac kontakt.A do spotkania dojdzie, z tym ze to kwestia czasu ,nie predzej niz za miesiac, gdyz on mieszka za granica.Czy to nie wydaje Wam sie dziwne, ze w tej chwili juz nie liczy sie dla mnie jego wygląd, poniewaz jestem tak zakochana w jego głosie, i moze to dziwne ale chyba w nim jako osobie równiez

Gość ufka
Moim zdaniem to nie jest dziwne a normalne.Twoje zainteresowanie,zafascynowanie jego osobą jest tak duże,że nie zastanawiasz się nad wyglądem. Podświadomie budujemy sobie obraz człowieka nieznanego(nie chodzi o wygląd).Słowo zakochana to może przesada ale na pewno jesteś zauroczona i to przekłada się na jego osobę.Poza tym na podstawie rozmów chcąc nie chcąc musisz go sobie jakoś wyobrażać jako człowieka. To dobrze,że wygląd nie ma znaczenia bo najważniejszy jest człowiek,jego wnętrze i to jaki będzie dla ciebie.Kobiety mniejszą uwagę zwracają na wygląd a właśnie na detale,głos,oczy itd.biorą też pod uwagę charakter,osobowość.Ja też zwracam uwagę na głos,czasami jak słyszę to aż ciarki mnie przechodzą i budzi to moje zainteresowanie. Myślę,że trochę boisz się tego spotkania?Myślisz,że możesz się rozczarować,nic z tego nie wyjdzie?

Gość ufka
Jak słyszę głos,który robi na mnie wrażenie(bardzo rzadko)to czuję coś takiego w gardle,trudno to opisać,jakby łaskotanie,cudowne uczucie,to jest może dziwne ale miłe:)i nic dziwnego,że chce się więcej.

Oczywiście,że w można się zakochać w męskim głosie...❤️ Sama kiedys byłam totalnie zauroczona głosem mężczyzny, który jako całość już taki uroczy nie był. I nie chodzi mi o jego fizyczność,bo tu ,poza zbyt niskim (4 me) wzrostem -właściwie nie miałam się do czego przyczepić ;-) Animozje wywołał jego zbyt apodyktyczny charakter.😠 No,ale to zamierzchłe czasy i nie ma co nad nimi deliberować. Pomyśl nad spotkaniem \"face 2 face\" ;-) Pozdrawiam! 🖐️

Gość do ufki
Jesli chodzi o spotkanie,, to faktycznie czuje jakis wewnetrzny niepokoj, ale jestem tak nim zauroczona ze ,jak pisałam wyzej nie liczy sie juz dla mnie wyglad jego.A ten niepokoj wynika z tego iz nigdy wczsniej nie byłam w takiej sytuacji tzn najpierw znajomosc telefoniczna , a nastepnie dopiero spotkanie w realu.Bardzo dziekuję Ci iż zechciałas odpisac mi na mój post,tego było mi potrzeba.DZIEKUJĘ jeszcze raz, pozdrawiam serdecznie:)

Gość ufka
Pozdrawiam i życzę udanego spotkania.🌼

Gość ellobbo
Ja miałam kiedyś podobnie, głos miał aksamitny, meski no cudowny. Też poznałam go w Necie, też w srednim wieku, też spędzalismy na rozmowach godziny - był i zresztą jest cholernie inteligentny, zresztą to dosyć znany doktor-chirurg , były wzmianki o nim w prasie i telewizji, ale więcej nie zdradzę :D(dowiedziałam sie dopiero po czasie :)) w każdym razie z dnia na dzień chyba zakochiwałam się ...Kiedy zadzwonił w świeta i zaspiewał mi kolendę, tak niespodziewanie , specjalnie dla mnie, byl akurat na dyżurze- oszalałam.Musiałam go spotkać. Hmmm, troszke się zawiodłam co do wyglądu, przyznam ,ze nawet łapałam sie na tym ,że zamykałam oczy ,zeby słyszeć jego głos i przypomniec sobie to uczucie które miałam jak rozmawialismy. Ale niestety, mimo,ze nie był osobą brzydką, dosyć przystojny ... ale jednak niestety nie w moim typie, no i chyba za bardzo żyłam iluzją jego głosu. Nie wyszło nam z mojej winy, wiem ,ze sprawiłam mu pewien zawód, w każdym razie to jedyna osoba z która już dawno nie miałam kontaktu a jednak go pamiętam...Bardzo inteligentny, tym mnie ujął juz od samego początku. Czasem żałuje ,ze przerwałam tą znajomosc tak nagle... w każdym razie może by kiedyś zoperował i moje serduszko...

Gość ellobbo
To było moje pierwsze... i ostatnie spotkanie z facetem z netu :) - nei wiem dlaczego ale po rozmowach z nim kazda następna osoba wydawała mi sie ... mało interesująca , a z nim rozumieliśmy sie w pół słowa, często sie przekomarzaliśmy:).

==> ellobbo....hmm..skoro były o nim wzmianki w mediach,wniosek taki,żeś go wcześniej widzieć musiała, -zanim nastąpiło spotkanie twarzą w twarz;-)

Gość ellobbo
Nie jest na tyle znany co np. Religa ;)... dlatego przeoczyłam wczesniej jego osobę, bo raczej nie zwracałam uwagi na takie sprawy.A Relige akurat zna.

jesli to jakiś chirurg -plastyk, to poproszę namiary;-) przydałby się kochanek,który za 1/2 ceny (a najlepiej za free) wszczepiłby wkładki silikonowe w biuścik...;-)

Gość ellobbo
Akurat operuje min. serduszka :).

Gość ellobbo
Kto wie ,może by mi pomógła ;), bo ktoś bardzo bliski właśnie niedawno złamał mi serce...

Gość ellobbo
:) wiem wiem

Gość ellobbo
:)dobranoc

Gość miałam podobną sytuacje
;)

Gość do kotekk
a ile macie lat i czy jestescie z Warszawy??

Gość ewcia24
Mozna się zakochać. Ja codzień odpływam przy głosach niektórych radiowców.:)

Gość Śniezka222
Jako nastolatka kochałam się w głosie Marka Niedźwieckiego, jak chyba wszystkie dziewczyny w tamtym czasie. Cóż, jak zobaczyłam go po raz pierwszy w TV, to nie mogłam uwierzyć wprost, że to on.... Wiecie, jaki z niego brzydal. :(

nooo...,żeście poruszyły super temat! Jasne, że można sie zakochac w głosie faceta!!! Byłam kiedyś na kursie nauki jazdy i facio miał po prostu zniewalający głos!!! Jak mówił-( a mówił dużo)- przyprawiał mnie o dreszcze! Wracając do domu nie mogłam sie doczekać następnych jazd tylko dlatego, by mógł-(nieświadomie) znów pieścić moje zmysły swym głosem. Ach, co to był za kurs... Gdy się skończył,tęskniłam za tą męską , radiową barwą . Głosu mojemu byłemu już- instruktorowi- pozazdrościłby niejeden radiowiec. Dziś już nie mam z nim kontaktu, ale na samo wspomnienie robi mi się cieplej na serduchu!!! Zniewalający głos to połowa sukcesu w kontaktach damsko-męskich! To działa w obie strony.