Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kllamerka

Krępujące pytanie / depilacja intymna a bielizna...

Polecane posty

Gość kllamerka

Używam do depilacji maszynki zwykłej /czasami po bokach wyrywam pęsetą czasami boli mniej czasami bardziej ;) / jednak przycinane "na środku" włoski stały się takie proste, twarde ... :o ii... przebijają przez bieliznę i stroje kąpielowe :( tzn. nie prześwitują tylko przebijają się te woski przez materiał. Porażka normalnie :( jejku da coś siez tym zrobić?? POMOCYYYYYYYYYYY

Gość rady cioci Ady
W lecie - zwłaszcza jak masz włożyć kostium kąpielowy radzę jednak je zgolić całkowicie - nie będzie wówczas obawy, że coś zacznie wychodzić. Niestety, tak właśnie się dzieje przy goleniu i podcinaniu, że włoski nie są już miękkie i kręcone tylko proste i jakby bardziej sztywne. Ja nie mam tego problemu bo właśnie golę je całkowicie (w lecie), a w zimie mam paseczek.

Gość kllamerka
Ado ale przecież te włoski szybko odrastają! Musiałabym je codziennie w lato golić a to byłby koszmar bo później to chyba bym miała dopiero sztywne druty i te czerwone kropeczki po goleniu... :( jejku czy ten "proces" da siejakoś cofnąć, żeby włoski znowu były miękkię i kręcone ;) ??

kllamerka ----> niestety chyba sie nie da :( ja tez mam ten problem bo calkiem zgolic nie moge poniewaz wloski wrastaja mi pod skore cala jestem w czerwonych chrostkach i ogolnie nie jest halo a jak calkiem nie zgole to przeswituja ale ja znalazlam sposob i chodze tylko w czarnych majtkach i wtedy nie widac tych wloskow :D

Gość Kąpiel morska
Też to zauważyłam, dlatego jedynym wyjściem jest ciemna bielizna i czarny lub np. granatowy kostium kąpielowy.

Gość kllamerka
Hehe Teorio no racja - czarne majtusie :D :D ale strój kąpielowy lubie mieć jasny bo mam małe piersiątka i czarny tylko optycznie je pomniejsza. Ale to już inna sprawa ;) A nie krępuje Was jak wasz mężczyzna kieruje łapki w dół?? Bo ja od razu się krępuje, że zaraz najedzie na wystające z majteczek włoski :o :o :o :o :o :o

Gość Teoria świetny pomysł
z tymi czarnymi majtkami!!! 🌼

Gość mój facet
często na plaży zauważał te moje wystające kudełki i śmiejąc siepytał "a co to..??" :o

Gość łoboszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kupcie sobie kremn do depilacji, to wam przejdzie. Mi tam nic nie wystaje.... :o

Gość kllamerka
No właśnie - Krem do depilacji tylko jak go używać na całą hmm.. myszkę?? po bokach owszem ale bliżej wejścia do pochwy poprostu szczypi... bez sensu :/ jak ty go używasz??

Gość upp

Gość PISZCIE PISZCIE

Gość Oj dziewczyny
kupcie sobie wkładki higieniczne i po sprawie.Są cieniutkie,ale żaden włosek się przez nie nie przebije.W sprzedaży są nie tylko białe,ale też czarne.Można nawet kupić wkładki do stringów.

Gość wkładek używam na codzień
ale to nie pomaga przecież one są króciutkie... sięgają do połowy włosków a na basen czy nad wodę to jak z wkładką? :/

Gość ogolić na zero

Gość hygena
serio - używam wtedy balsamu do włosów - zmiękcza i nie sterczą tak