Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko..

ILE KOSZTUJE DOBRA SPIRALA???

Polecane posty

Gość pytanko..

?

Gość Spirala
Mój gin polecił mi spiralę MORENA - kosztuje z założeniem 600 zł.

Gość polarna
o ile wiem spirale dziela sie na 3-letnie i na 5-letnie, wiec cena tez zalezy od tego. Poza tym nie ma lepszej i gorszej, roznice sa wylacznie od tego jaka firma to produkuje. Firmy, ktore wprowadzaja lek ( w tym spirale ) na rynek, maja 10 lat wylacznosci i decyduja o cenie, po 10 latach inne firmy moga juz produkowac dany lek i wtedy pomimo, ze to jest ten sam sklad, takie samo dzialanie, to nazwa leku musi miec inna nazwe i jest oczywiscie tansza.

Gość polarna
p.s. zadzwon do pierwszej lepszej apteki i tam podadza ci ceny

Gość Majeczkak
800-1000 zl

Do polarna ! Bzdury piszesz! Owszem są dobre i te nieco gorsze spirale! Sprawa tkwi w działaniu nie można w chwili obecnej porównywać zwykłej spirali do nowocześniejszej MIRENY wkładki z hormonem!!! Jej działanie jest bardziej wszechstronne!!! zajrzyj do \"klub mirenowiczek\" str.14-15!

Gość polarna
droga nekto, jezeli chcesz rozmawiac o tym, czy lepszy jest telefon z aparatem fotograficznym czy bez, to ja nie wchodze w dyskusje, gdyz telefon dla mniema byc sprawny i juz. Wydawalo mi sie, ze rozmawiamy o wkladkach a nie o dodatkowych ich ewentualnym wyposazeniu.

Gość ręce mi opadły na takie
argumenty :o czy Ty naprawdę taka tępa jesteś czy tylko udajesz?

To tak jak byś zadała mi pytanie czy chcę jeździć sprawnym maluchem \"Fiat 126p\" czy mercedesem klasy C za 2-3 miliardy Głupie??? Myślę ,że nie Tak samo dla mnie jest dobór anty ma być dobry i sprawny!