Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolo 265419

Matka pije,dziecko jest u niej....co robić?

Polecane posty

Gość kolo 265419

Oto sytacja Była zona pije i miesaka na melinie z moją 15 letnią córką Ja wyszedlem z więzienia 6 miesięcy temu i mieszkam ze swoja konkubiną.Oboje nie pracujemy. Była żona utrzymuje się z zasiłków. Chcę jej zabrać córkę i ją wychowywać a przede wszyskim obronić ją przed złym wpływem towarzystwa matki. Mam prawa rodzicielskie. Jak to zrobić nie chcę zgłaszać na Policję bo mogą córkę zabrac na Izbe Dziecka.Z byłą Zoną nie ma szans sie dogadać. POMOCY

Skoro do niedawna siedziałeś w pierdlu, a teraz ani ty, ani twoja konkubina nie pracujecie to skąd do cholery macie internet?? Bardzo ciekawe......

Gość jasneeeeeeeeeeeeeee
marna prowokacja............ skad mialbys kase na komp, jak siedziales w pierdlu

Gość Danutta
poczytajcie na forum uczuciowym.......

ostatnio Waiwe było dużo napadów na banki heehheheheh zrabował kase,schował ja,poszedł za kratki a teraz ciewszy się życiem :P

Gość wysoko urodzony
Za kogo Ty sie uwazasz Jestescie oboje tacy sami Ona pije a Ty w pierdlu gnijesz ot i wzor dla corki Czy nie zalapales ,ze dziecko ma przez Was wyrok :OPozbawiliscie ja juz dawno rodzicow i domu rodzinnego Jedno zabralo ja na meline Teraz trzeba by dorastala w dobrej atmoswerze To ojciec z marginesu i konkubina na ratunek biegna bo corcia pewnie jakis grosz dostaje z opieki Moralni ludzie Tylko pokrzywdzil ich los Co to slubu nie mozna wziasc by corce dobry przyklad dac i stwozyc kawalek rodziny A kto w to uwierzy , ze jestescie moralnii nie pijecie Zapomieliscie sie ze macie dziecko Teraz klocicie sie gdzie ma byc pod rynna czy na deszczu Uwaga!!! zafundujcie sobie na wszelki wypadek prezerwatywy To nie bedziecie musieli klocic sie w przyszlosci o dzieci bo na dzien dzisiejszy oboje jestescie do kitu Ostatnim zyczeniem ktore bym chciala miec jako dziecko bylo by Bron mnie boze od tak kochajacych rodzicow .Potrojnie matka :O

Gość wysoko urodzony
Boze -nie boze Jestem wstrzasnieta losem mlodej dziewczyny Biedna ona musi byc .Oby tylko nie wzorowala sie na obojgu Feeeee:p😡

Izba Dziecka... Ty nigdy nie siedziałes, albo w głowie masz druty kolczaste. dziecko nie trafia do Izby dziecka za fochy rodziców. aby tam trafic musi coś przeskrobać..., tak jak ty, IZBA to areszt tymczasowy, kara... a nie oswobodzenie przed matka pijaczką. Musisz udowodnić, ze matka zaniedbuje lub namawia do czunów innych, anizeli sa w ustawie dla wieku lat 15.

Gość rafek
wiecie przykre jest to ,że każdy skreślił z góry już tego facetaskąd mozecie wiedziec dlaczego trafił do tego więzienia.a tak poza tym-nie musi mieć chyba kompa i netu w domu aby prosic o pomoc i wypowiadać się a forum-może korzystał z kafejki????wstydzcie się!