Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybiorz

Jak uniknąć brudnego członka po seksie analnym?

Polecane posty

Gość nie pierdolcie
bo nie ma tam gowna chyba ze puszczu zwieracze a jezeli partner jest wyrozumialy to zrozumie nawet gdyby,..............:O

Gość 40 vat
W tyłku nie ma gówna a co jest rodzynki słodkie bananki, masełko?

Gość bulka z bananem

Gość juop
Moze to cie przerazi, ale ja znalazłam sposob, i go po prostu stosuje, choc dla niektorych moze byc odstreczajace.Po pierwsze musisz sie zwyczajnie wypróznic, ale to ci nie gwarantuje ze wyproznisz sie cała, głebiej zalega kał, ktory powoli przepych asie nizej- wiadomo.Najlepiej rozoczac zabiegi higieniczne jak najblizej stosunku,Niestety ale żeby sprawdzic stan odbytu ..musisz tam włozyc palec.To nic takiego, pomysl ze facet wklada penisa a raczej skora nanim jest bardziej wrazliwa, wiec twojemu palcowi nic sie nie stanie,Palcem wygrzeb reszte kupy...Wiem ze to brzmi drastycznie, ale w ten sposob sprowokujesz parcie.Nastepnie wchodze pod prysznic, kucam, i również przy uzyciu palców rozchylam odbyt i kieruje dosc mocny strumien wody do przeczyszczenia. Takie zabiegi powinny spokojnie wystarczyc, wtedy naprawde jestes czyasta w srosdku

Gość gość
ło matko, i to wszystko w imie anala? Mi by sie zwyczajnie nie chcialo:o

Gość madry ktos jest....
ja pierdole jak sie "wysrasz" to nie ma tam gowna chyba ze gzies glebiej..............i moga puscic zwieracze....takie to trudne do zrozumienia ...........?:O w pizdu dziwice zajebane

Gość Blondynka_
aż się popłakałam ze śmiechu :D piękny temat :D

Gość Profesor Wilczur
Nie wątpliwie lewatywa. Jeśli nie masz kwasu solnego, to wlej benzynę i podpal. Powinno wyczyścić.

Gość madry ktos jest....
Czasłem łapie sie na tym, ze do szytowania doprowadza mnie wyjadanie kruszonego chleba wysypanego kaczkom zerujacym na naszym osiedlu.:classic_cool:

ja polecam \"kreta\" do rur - udrozni wszystko, a gówno tym bardziej

Gość .Blondynka_
Zbieram wentyle od opon rowerów Wigry-3 i przechowuję je w prawym uchyłku odbytnicy. :classic_cool:

Gość blondynka2
😘 Teskniłam!!

Gość falomanka
hahahaaaaaaaaaaa dobre!!!!!!hahahahahaaaaaaaaaaaa

wysrać sie,ale najlepiej nie wkladaj go do dupy!!! fuuuujjjj bleee

Gość mążżżżżżżżżżż
nie czytałem wszystkich postów (tak naprawdę nie czytałem żadnego) ale myślę, że przed wystarczy zrobić partnerce lub partnerowi lewatywę.

Gość najpierw ją
namiętnie całujesz, dotykasz piersi, jesteście w uniesieniu i wtedy szepczesz słodko "kochajmy się skarbie, idz wyczyścić odbytnicę". żeby było i romantycznie i higienicznie!

Gość najpierw ją
i jeszcze "postaraj się aniołku gówienka nie zostawić, bo nie lubię mieć peniska śmierdzącego, czekam"

a wy dalej walkujecie ten temat nie macie nic ciekawszego do roboty osoba ktora sie o to pytala juz dawno spi bo juz dawno po dobranoce a wy dalej wpisujecie sie

Gość mążżżżżżżżżżż
Cześć POZDRO600, a co ty robisz o tej porze na takim bezsensownym topiku.?

Gość Profesor Wilczur
Witaj POZDRO600! Osoba, która się o to pytała wcale nie śpi. Już od tygodnia nieustannie wącha sobie małego.

Gość SPRIT
Wiecie dawno sie tak nie usmialem macie rewelacyjne problemy a rady jeszcze lepsze az policzki ze smiechu mnie bola PS.pozdrowienia dla wszystkich wachajacych swoje paly :)

Gość brutal84
jak to czytam to wpadłem na pomysł jeden jak na razie a jest to taki sposób . nasrać na podłogę lub na coś wtykać fiuta tak delikatnie w ciepłego klocka bo to samo jak w tyłek włożyć penisa i powtórzę delikatnie wkładać w g****o tak by nie pobrudzić na przyszłość będziecie wiedzieli jak odbyć stosunek analny Hahna .pozdro dla maniaków wkładania ku.... sa do g****a;-) to moja rada nie znam innej na ta chwile.a temat przypadkowo stronka się otworzyła a szukałem czegoś innego.