Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dana_

perfumy owocowe-pomozcie

Polecane posty

Gość dana_

dziewczyny szukam perfum i jesli ktoras moze mi doradzic to bede wdzieczna.Chodzi mi o zapachy owocowe, pytalam sie w wielu sklepach ,ale jakos nie moge nic znalezc.Chodzi mi o perfumy o zapachach owocow np. melon lub wisnia, moze truskawka, po prostu jakies owocowe, ale nie takie, ktore maja w sobie tylko jakis procent tego owocu.

Gość fajne perfumki o zapachu
owoców produkuje Yves Rocher i Avon(chociaz to dugie to sa raczej spraye do ciala a nie typowe perfumy)Ale pomimo to pachna bardzo smakowicie i owocowo;)Moje najnowsze odkrycie to woda toaletowa o zapachu truskawek z FM:-) http://pl.fmgroup.dega.com.pl/index.php?modul=9&pid=115 oto ten zapach z FM

Gość dana_
a gdzie moge dostac te FM i za ile?

Gość Nininka
Typowo owocowy Pacific Paradise ESCADA.Mój szef jak wchodzi do mnie to się pyta czy piję herbatkę owocową a to był właśnie ten perfum:) Ale nie wiem czy lubisz słodkie zapachy.

Gość kasialux
najlepsze owocówki sa z firmu Ives Roches - melon, zielona herbata, kosos, jezyna, pomarancza w przystepnych cenach polecam tez balsamy do ciała, płyny do kapieli i olejki we wszystkich smakach

Gość kebrel
Np. Fruit garden od Hildegard Braukmann - coś w jabłkowych klimatach, ale ja generalnie jestem zwolenniczką zapachów kwiatowych - są bardzo przyjemne, trwałe, a to niby tylko woda toaletowa. Kwestia taka, co kto lubi.

Gość gość
Proponuję Hugo Boss Orange. Przyjemny, słodki zapach. W promocyjnej cenie na zapachowiec.pl

Gość gość
Z owocowych perfum mogę polecić D&G-Light Blue, Hugo Boss-Orange, Donna Karen-Be Delicious oraz Carolina Herrera-Good Girl. Miałam je i są świetne. Kupuję perfumy na galeriazapachow.pl bo są trwałe i pięknie pachną, a do tego są w dobrej cenie ;)