Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olciaaa

Co sądzicie o Jeanine?

Polecane posty

Gość Olciaaa

Hej czy może bierzecie pigułkę Jeanine? Brałam wcześniej Diane-35 i zdecydowanie nie odpowiadał mi ten lek. Mam problemy z cera i ostatnio przytyłam.lekarz polecił mi Jeanine ale mam watpliwosci.Prosze napiszcie mi cos na temat tych pigułek.

Gość neni
hejka :) nie wiem nic dokladnie o tych tabsach ale zanim zaczelam stosowac diane to lekarz wlasnie zastanawial sie nad tym czy przepisac mi diane czy jeanine wiec pewnie maja podobne dzialanie antyandrogenne :) ale w koncu przepisal diane i jestem happy bo czulam sie po nich swietnie :) pozdrawiam :)

Gość dianemka
Ja od Jeanine dostałam torbieli - najpierw na piersi a potem na jajniku......

Gość vivian 80
ja biorę jeanine od ponad roku i nigdy nie miałam po niej jakichkolwiek problemów...dla mnie po prostu jest rewelacyjna...tak pod względem zdrowia jak i skutków ubocznych (BRAK)...ja polecam..ale jak to z tabsami bywa każda z nas ma inny organizm i to jest wszystko bardzo indywidualne.....mam nadzieje że i Ty nie będziesz na nie narzekać...pozdrówka....;)

Gość tez biore jeanine
jestem z niej zadowolona, zadnych skutkow ubocznych, ladna cera (jeanine dziala ponoc slabiej od diane) i wlosy, baaaardzo regularny cykl, krotkie i w miare regularne miesiaczki. No i nie zatrzymuje wody w organizmie :-) Jedyny minus to cena - waha sie w granicach od 30-40 zl, no ale coz, czego sie nie robie dla pewnosci i spokoju ducha :-D pozdrawiam

Gość tez biore jeanine
ups.... mialo byc w miare bezbolesne miesiaczki :-D regularne sa, i to bardzo.

Gość kinga2
ej ja zaywałma jeanine 8 miech cera ok miesiączka co do zegarka ale zmieniłam bo miałm cały czas apetyt i byłam bardzo nerwowa pozatym byłook i bardzo je chwale bo po tym co przeszłam z pigułami typu diane i micro one były naj pozatym teraz zmieniła na podobne do nich yasmin i czuje sie swietnit buziaki