Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce .

Dziewczyny - poradzcie!

Polecane posty

Gość w kropce .

Juz pisalam pod innym tematem, ale brak odzewu... Moze zalozenie nowego tematu odniesie skutek... Dziewczyny, co ja mam zrobic? Mam juz recepte na moje pierwsze opakowanie Yasmin. wszystko OK, ale mam problem: musze byc "gotowa" (nie moglam znalezc lepszego okreslenia) 02.03, a pierwszy dzien cyklu wypada w moim przypadku 08.03. Jakie ew. konsekwencje moge poniesc, gdybym teraz zaczela zazywac pigulki jeszcze w tym tygodniu? Miala ktoras z Was taki problem? I nie piszcie mi, prosze o prezerwatywach - to w moim przypadku (rzadka mozliwosc widywania sie z moim chlopakiem) byloby najodpowiedniejszym rozwiazaniem, ale... jestem uczulona :/ No roztrzepaniec ze mnie - bylam dzisiaj u ginekologa, ale sie nie spytalam (dopiero po przeczytaniu broszurki sie zorientowalam, ze mam maly problem :/) Pomoze mi ktoras? Z gory dzieki

Gość nie dadza żadnego zabezpiecze
tabletki zabezpieczaja jesli wezmie sie pierwszą w pierwszym dniu okresu.

Nikt Ci nic nie pomoże. Tylko w pierwszy dzień miesiączki i pewność dopiero po pierwszym opakowaniu. Cudów w tym p[rzypadku nie ma.

Gość no i dupa blada

Gość Ukrywająca się
Kupicie te gumki nie z lateksu. Są trudno dostępne i droższe,ale chyba nie macie innej możliwości.

Gość w kropce .
No chyba dupa blada w takim razie. Niedobrze...