Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madga

POMOCY!!!wzięłam tabletke po15 godzinach!

Polecane posty

Gość madga

tabletki Yasmin biorę dopiero 2 opakowanie wcześniej stosowałam zastrzyki niestety zdarzyło mi się zapomnieć o tabletce 7-go dnia w pierwszym tygodniu i połknęłam ją po 15 godz Nie wiem co robić?dziewczyny poradzcie!!!!!!

Gość madga
eee jest tu kto Help Me!!!

Gość Spell
Różnie z tym bywa, przeczytaj dokładnie ulotkę, jak nic tam nie jest napisane to lepiej skontaktuj się ze swoim lekarzem- moim zdaniem spoko tylko musisz używać dodatkowych zabezpieczeń

Po 15-tu godzinach? Trochę późno. Mam nadzieję, że wzięłaś tą tabletkę jak tylko sobie przypomniałaś. Teraz musisz się dodatkowo zabezpieczać przez tydzień. A potem już bez obaw. Nie masz tego wszystkiego wyjaśnionego na ulotce? I jeszcze jedno... chyba nie miałaś stosunku w tym pierwszym tygodniu? Bo jeśli tak, to mogą być problemy.

Gość madga
Dzięki dziewczyny!co do pytania Czajki to nie było stosunków w tygodniu poprzedzającym ale (wiem zrobiłam głupstwo!)8-go dnia "coś"było i bez zabezpieczenia!Teraz sama się winię za to!nie wiem czy powinnam już zrobić test a może czekać czy będe mieć okres ?Bo przerwa 7-dniowa przypada mi za tydzień w niedziele

Gość madga
odpowiedzcie tylko czy mam czekać z tym testem do przerwy i czy można zrobić go wcześniej?czy wynik będzie prawidłowy?czekam!!!!

magda --> nie panikuj, nie sądzę, żeby te trzy godziny opóźnienia tak się na Tobie zemściły. Ok.10 dni od zapłodnienia test powinien dać wiarygodny wynik. Ale poczekaj spokojnie do przerwy, mogę się założyć, że wszystko będzie ok. Zostawię ten topik w wybranych tematach, żeby nie przegapić, daj znać co będzie, jestem pewna, że za półtora tygodnia wpiszesz tu : HURA :D

Gość madga
Cze Czajka!dostałam okres wczoraj tzn.5 dnia zresztą tak jak w tamtym miesiącu Nie robiłam jeszcze testu czuję się normanie nie widzę niepokojących objawów!czy twoim zdaniem jednak powinnnam zrobić ten test dla całkowitej pewności? Pozdrawiam!!!!!

Gość madga
Czajka jesteś?daj znać i mi doradź co robić?proszę!!!! Dziś wzięłam pierwszą tabletkę z kolejnego opakowania czy dobrze zrobiłam?czy powinnam zrobić najpierw test dla pewności?okres mam jeszcze, zresztą tak jak w tamtym miesiącu przeciągnął się do 3 tabletki. Cze!

--> magda :D Muszę powiedzieć : A NIE MÓWIŁAM!!! Teraz już jest wszystko w porządku. Masz krwawienie takie jak wcześniej, żadnych niepokojących objawów, a więc nie musisz robić testu, bo w ciąży nie jesteś. :D Dobrze, że zaczęłaś brać następne opakowanie i teraz postaraj się już nie zapominać, widzisz ile to potem nerwów, a okres czasami się przeciąga na nowe opakowanie, to nic takiego. Gratuluję niebycia w ciąży ( jeśli tak można powiedzieć :D ) !!! :D