Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladybird.from zajączki

Czy praca na kasie w biedronce to wstyd?

Polecane posty

Gość ladybird.from zajączki

Po waszych komentarzach można dojść do wniosku, że tak internetowe napinaczki

Gość Królowa Biedronek
tak

Gość Królowa Biedronek
niektóre tylko tam się nadają, ale ty się nawet tam nie nadajesz, bo masz obrzydzenie doswoich klientów (topik o grubych babach)

Gość Anorexia
ojcze! tu siedzą pewnie same kurki domowe, na dodatek z fałdami tłuszczyku im się nawet nie chce robić za 899 brutto, szkoda słów

Gość w sumie tio
zadna praca nie hanbi..jesli kasa jest ci potrzebna,to mysle,ze to nie wstyd:)gorsze rzeczy ludzie dla pieniedzy robia,tylko ze o tym nie mowia...problemem z praca w biedronce jest to,ze baaardzo malo placa....a co powiecie jesli ktos jezdzi do pracy za granice,zarabia 25 zl za godzine ale...rozpakowuje ryby ze sloiczkow,ktore sa 2 lata po terminie?ja tak robilam,przygoda zycia...nie wstydze w sumie,ale w szerszym towarzystwwie raczej bym sie nie przyznala...

Gość Królowa Biedronek
nie tylko kury domowe, królowe także, to on wypierdalają takie pracownice, które zapomniają do czego nam służą

trzeba być takim obrotnym jak ja:D znależć sobie bogatego faceta, ktorego stac na liftingi, odsysanie tluszczu i jest git:classic_cool:

Gość tak z ciekawosci
a ile placa na kasie w biedronce? a jesli chodzi o wstyd ? to niby czego masz sie wstydzic ze masz prace? :) daj spokoj to nie wstyd , powinnas sie cieszyc przy takim bezrobociu.

Gość tak z ciekawosci
Anorexia wspolczuje ci :P

Gość kasa
napewno nie jest to wstyd ale jezeli mozesz to szukaj innej pracy prac na kazdej kasie w kazdym sklepie sieciowym to wyzysk zadne pieniadze a czasami duza odpowiedzialnosc niestety finansowa

niech szuka, bo się nawet do kasy nie nadaje. brzydzą ją jej klienci. sama by sobie pączka zjadła ale zarabia tak mało, że tylko się obchodzi smakiem, co powoduje agresje wobec tych, które na to stać

Gość jestescie bez sensu
tak samo jak moja kolezanka co ma 23 lata i z pizda siedzi w chacie bo jej sie nie chce i wstyd do marketu i za 600 zl robic.. no kur... chyba lepiej robic cos niz nic??? pracuje od 5 lat po marketach bo innej pracy nie ma , musze miec na studia , mamusia mi nie da!] pamietaj dziewczyno to zaden wstyd!!!!! a praca w markecie jest strasznym wyzyskiem, mozna pasc na pysk jednym slowem krolowa intermarche!!!:)

Gość ladylama
anorexia chyba sobie zrobilas odsysanie mozgu !!! tepy pustaku

Gość inaka
oczywiście,że nie.Tylko głuptasy i osoby mało doświadczone życiowo lub zakompleksione mogą tak twierdzić.

Gość jestem głuptasem
niedoświadczonym życiowo i zakompleksionym :( A wygląda na to, że mnie praca w markecie czeka i boje się czy psychicznie dam radę :(

Gość wstyd wielki
wżyciu bym nie chciała pracować przy kasie w biedronce. tam siedzą same popaprane i niedouczone kaszaloty.

Gość biała dziewczyna
Oj nieprawda tam siedzą często osoby studiujące lub mające problemy w życiu.Teraz ciężko o pracę i znam dziewczynę,która pracuje na kasie a jest wykształcona.Moja koleżanka po polonistyce w jednym ze sklepów sprzedwawała ciuch,bylibyście zaskoczeni wieloma osobami,łatwo głupio oceniać ale nie wiadomo co życie przyniesie.

Gość a ja się zgadzam
ze stwierdzeniem, że więcej tam pracuje przeciętnych i niedouczonych dziewczyn niż tych wykształconych.

Gość Tak sie tych biedronek
"boicie", ale za granica to kible myjecie i jest ok? No moze nie tak ok, bo znajomym w Polsce mowicie ze praca biurowa, zapominajac ze z mieszanka kiblowej...

Gość szkoda gadać
żaden wstyd chociaż dla niektórych napewno koniec marzeń o samorealizacji i karierze zawodowej i czują się żle porównując swoje osiągnięcia z tymi co z takimi samymi papierami startowali..no cóż niekażdy ma tatusia w ministerstwie

Dlaczego to miałby być wstyd? Jeżeli wykonujesz twoja pracę dobrze, to nie masz powodu do wstydu. zarabiasz na siebie, wykonując ciżka pracę. I nie przejmuj sie głupimi komentarzami, bo to świadczy żle o tych osobach, a nie o tobie :D

Gość moj kumpel skonczyl
architekture i pracowal jako podwykonawca Opla przy fotelach co tam robil , rzeczywiscie nie rozumie ludzi ktorzy siedza po studaich w domu bo dla nich nie ma pracy . dzisiaj studia to nie wszytsko trzeba miec jeszcze szczescie , mieszkac w duzym miescie , miec sile przebicia .. ble ble . obojetnie jakie sie ma wyksztalcenie ale do pracy zawsze arto sie zalapac niz siedziec w domu i czekac nie wiadomo za co . przecierz mozna pracowac i szukac pracy dalej . najsmieszniejsze jest gdy ktos konczy jakies marketingi ( jak 80% ludzi w tym kraju ) albo filozofie lub inne badziewia z tego powodu ze nie chcialo sie isc po sredniej do pracy albo do wojska i ma pretensje potem ze nie moze znalezc roboty w zawodzie :). nie dziwne jak przelezal 5 lat pod lodem na takiej chujni to czego oczekiwac ?

zadna praca nie hanbi i z kazdej pracy mozna byc dumnym, jezeli sie ja dobrze wykonuje. Jednak Twoje krytykowanie klientek jest zenujace...

A czy to wstyd pracować ? Wstyd to jest nic nie robic i narzekać :-D

jesli praca w biedronce to wstyd, to pracowac jako sprzątaczka tez, jako murarz i piekarz z konduktorem równiez Do wszystkich wstydliwych z czego zyjecie geniusze? czytajac niektóre wypowiedzi wstydzilbym sie nawet gdybym byl prezydentem w takiego kraju :p

Gość nottboy
ja bym nie chcial tam pracowac