Muzyczna 0 Napisano Luty 23, 2006 Pytanie, jak na moj wiek.....troszke glupie, bo powinnam wiedziec, ale nigdy nie bralam tabletek antykoncepcyjnych...mimo że z facetem moim jestem juz od ponad 4 lat :) Teraz chcialabym przytyć troche, a wiem, ze po tabletkach sie tyje, tylko po jakich i gdzie przytylyście, tj. w jakich partiach ciała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosze b Napisano Luty 23, 2006 po dobrze dobranych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona222 Napisano Luty 23, 2006 jak dobrze dobirzesz tabletki to nie przytyjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość możesz Napisano Luty 23, 2006 po wszystkich i po żadnych :P nie wiesz jak twój organizm na nie zareaguje, możesz przytyć, mogą cię wcale nie ruszyć. jabiorę tabsy 5 lat i nic. po prostu nie mam tendencji do tycia i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tak mam Napisano Luty 23, 2006 Tabletki z reguły powodują większy apetyt, to może spowodować, że kobiety tyją. Ale jak jesteś szczupła i od zawsze jadłaś dużo i wszystko na co miałaś ochotę nie licz, że po tabletkach przytyjesz. Same tabletki mogą ewentualnie zatrzymać wodę w organiźmie, ale to góra 2-3 kg i szybko przechodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tereferemele Napisano Luty 24, 2006 Pewnie chcesz, zeby Ci biust urósł?:P Ogolnie podpisuje sie pod tym, co napisala osoba powyzej. Po tabletkach czasem rosnie apetyt i dlatego niektore kobiety tak tyją. Mnie osobiscie biust powiekszyl sie o numer, z czego zadowolona niekoniecznie byłam, bo i bez tego nosze 75D. Ale to tylko woda zatrzymujaca sie w organizmie; po odstawieniu pigułek wszystko wraca do normy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość makis Napisano Luty 24, 2006 Branie tabletek jako forma przytycia to chyba głupota to sa hormony a tycie powoduje żle dobrana tabletka a więc jeść źle dobrane dla organizmu tabletki po to żeby przytyć to wybacz głupota a gdzie inne skutki uboczne przy tym??? Nie tędy droga!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma takich Napisano Luty 24, 2006 jestem lekarzem, uwierzcie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach