Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suczka że hej

Jestem prawdziwą suczką... chłopcy lubicie takie?

Polecane posty

Gość suczka że hej
kurde taka ze mnie suczka(ze hej) a zadne koles jescze mi nie wciska swojego numeru?co jest z wami? jestescie impotenci i tyle! taka suka jak ja was nie jara? bo ja sama np siebie jaram jak jasna cholera. czasami w przerwie w pracy(a przyznam ze pracuje w biedronce na 3 zmiany) kidey widze swoje odbicie w swieże wylizanej na błysk podłodzę wskakuję na kij od mopa i ujezdzam go szepczac mu do uszka zeby sie cieszył ze go rucha taka zajefajna suczka jak ja!

Gość eldorado...
A JA bardzo lubie z takimi dziewczynami....rozmawiac, kolegowac sie:) jest wesolo, sa otwarte, śmiałe. nie wstydze sie przy nich, jest super a seksu nie uprawiam, jestem prawiczkiem, bo nie znalazlem dla siebie dziewczyny a ja chce to robic z dziewczyna z ktroa bede na stale

Gość
eheh Jakieś mam wątpliwości co do twego wzięcia i urody, skoro kolesi z netu chcesz przy(g)ruchać. Ja też dziękuję. 1) Raz zużyte toto; 2)HIV szaleje; 3)Taka da najgorszej mierzwie, a z takimi w jednym rzędzie nie należy stawać. Zresztą sądząc po niektórych kobietek tutaj wypowiedziach, nie jesteś taka, że hej, a jedna z miliona :P... unus pro multis :P

Gość anonjestyyyy
a ja znów lubię takie suczki które lubią sex i to jeszcze nie z jednym, zależy od upodobań, każdy może mieć swoje zdanie

Gość gość
Odgrzebałeś temat sprzed 11 lat, debilu :O

Gość gość
Z natury chłopaki są zwrokowcami ale najbardziej wszystkich,no może prawie wszystkich podniecają,,łatwe kobiety" Wlączają wyobraźnię tą erotyczną i kiedy czują że łatwo,szybko zdobędą kogoś na seks to prą jak lokomotywa.Wystarczy wytworzyć klimat,,łatwej"i przejąć inicjatywę,bo Oni są przeważnie,,nieśmiali" :p

Gość gość
Ten co qfa wyzywa od debili to sam coś jest na pewno nie teges bo qfa czyta się, ,temat" qfa frajerzy zboczony p**ale! Wypad,wszędzie wp**asz swoje qfa!

Gość gośćpiotr
Szukam trans . Piotr

Gość gość
Sabina ty tez Jestes suczka?

Gość gość
podaj łapę:)

Gość gość
Tak, jestem. Sabina

Gość gość
Sabina moj juz sie napreze chcesz go