Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwanka

brakuje mi miłosci.... co mam zrobic zeby ją wreszcie znalezc??

Polecane posty

Gość sylwanka

brakuje mi miłosci co mam zrobic zeby ja wreszcie znalezc?? albo co zrobic zeby o tym zapomniec, moze nie jestem warta zadnego mezczyzny??

Gość po prostu musisz
obciągac z połykiem i ssać coole... a uczucie przyjdzie szybciej niż myślisz :classic_cool:

Gość sylwanka
oczekiwałam bardziej powaznych porad... ale cóz....

Gość uuuuuuuuuuula
nie szukaj ona sama cie znajdzie wiem co mowie a przynajmniej w to wierze bo teraz czekam az przyjdzie do mnie spokoj a moze keidys milosc... ae gonic za nia jest chyba bez sensu

Gość sylwanka
dzieki za rade , ale ja wcale za nią nie donie poprostu ostatnio strasznie mi brakuje drugiej osoby.... przytulenia itp. Wczesniej samotnosc tak mi nie przeszkadzała :(

Gość po prostu musisz
oczywiście zrobisz jak uważasz i nie musisz słuchać niczyich rad (moich też). Tylko nie jęcz i nie narzekaj kiedy się okaże, że dalej nic...

Gość sylwanka
podnoszę

Gość tyka
sylwanka 🌼 nie dziwne, że kiedyś "samotność" Ci nie przeszkadzała, tak to już jest- poznasz faceta, zakochasz się, niestety się rozstaniecie i przychodzi żyć samej. Dobrze znam tę różnicę pomiędzy samotnością przed a po związku :( Współczuję. Ale trzeba się trzymać, zapomnieć się do końca nigdy nie da. Trzeba się zająć sobą.

milosc przychodzi sama, przyjdzie i do ciebie tylko nie gon za nia... bo ucieknie. nie SZUKAJ, bo w ten sposob nie da rady... otworz sie na ludzi, wyjdz z domu, nastroj sie pozytywnie... samotnosc w czterech scianach,pod kocykiem, przy smetnych dzwiekach smutnych piosenek o milosci b ywa niebezpieczna...! a to ze brakuje ci przytulenia,bliskosci i ciepla drugiej osoby to po prostu kwestia naturalnych potrzeb kazdego czlowieka... glowa do gory-bedzie dobrze :)

Gość ile masz lat
sylwanka?

Gość gggggggggggg
przyjdzie, nie martw się a samotni bywamy wszyscy.

Gość mercunia
to na nas spada w najmniej oczekiwanym momencie zycia ja czekalam az 2 lata i wreszcie ja mam tzj jego jestem szczesliwie zakochana zwzajemnoscia.Pozdrawiam i pamietaj ze nic w zyciu na sile.:)

Gość tylko
2??ja juz czekam 4ty rok i jakos perspektyw nie widac.i nie piszcie mi ze jestem wybredna bo tak nie jest.dobranoc

Gość sylwanka
Dziękuję wszystkim za rady i słowa otuchy!!!! Mam 19 latek :)) Pewnie napiszecie teraz, ze jestem młoda i ze nie mam się czym przejmowac, ze znajde tą drógą połówke wiem wiem ..... ale samotnosc jest straszna !! Do "mercuni" i "tylko"- podziwiam waz dziewczyny za cierpliwosc!!!!! jeszcze raz dzieki :))