Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liilkaa

pytanie?wczesne objawy ciazy??

Polecane posty

Gość liilkaa

jakie sa?? i po ilu dniach od zaplodnienia mzna je juz spostrzec??a i czy testy ciazowe mozna robic przzed oczekiwana miesiaczka jesli mysli sie ze moglo dojsc do zaplodnienia?? zrobilam dwa wyniki pozytywne ale stres nadal...pomocy dziekuje choc za jedna odp

Gość liilkaa
????

Gość liilkaa
moze ktos chociaz link do strony poda

Gość jak pozytywne
to w ciazy ejstes

Gość liilkaa
jejejjejeeeeeeeeeeuuuuuuuu negatywnie!!!!!!! to pewnie z powodu stresu przed pozytywnym:(

Gość jak pozytywne
testy niektore wykrywaja ciaze juz po 6 dniahc od zaplodnienia nie panikuj bo tylko opoixnisz miesiaczke i wiekszy stres

Wczesne objawy ciązy?Ja miałam takie jak przed okresem, czyli ból piersi (cholerny ból, az dotknąć ich nie mogłam), ból brzucha, no i do tego:brak okresu, nudności, zgaga, ból jajników:) Pierwszy test zrobiłam 3 dni po terminie @, był negatywny, powtórzyłam za 3 dni i tez negatywny, po czym powtórzyłam za jakies 10 dni i były 2 kreski :) Moja rada: rób test tylko z porannego moczu (mimo, że na ulotce pisze inaczej) i nie wierz w to, że testy wykryją ciążę juz 6 dni od zapłodnienia (moim zdaniem to tylko chwyt rekalmowy) Powodzenia.

no skoro 2 testy negatywne to chyba zanegowały małego człowieka ...

Gość liilkaa
jejjj dziekuje...do spodziewanego okresu zostal mi jakis tydzien...ale strach jest...coz bywa...mam nadzieje ze bedzie w porzadku:) dziekuje

tydzień przed spodziewaną miesiączką test też wyszedł mi negatywny, a w ciąży jestem :-) ale spokojnie - poczekaj i nie panikuj!!!

Gość a a a a a a
mam pytanko .czym się różni test ciążowy in vitro od zwykłego testu ? czy może sa tylko in vitro. i po jakim mniej więcej czasie zaczyna sie przybierać na wadze . Prosze o ojaką kolwiek odpowiedz .

Gość aisza-25
odnośnie testów to niestety nie wiem, natomiast na wadze przybiera się od 4 miesiąca ciąży..