Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koroneczka

Jaką nosimy bieliznę - koronkową czy bawełnianą, stringi, czy zwykłe majteczki?

Polecane posty

Gość koroneczka

Ja kocham piekną bieliznę i systematycznie kupuję sobie nowe majteczki i staniczki. Noszę głównie stringi - do dżinsów najchętniej czarne, granatowe, czerwone, a w lecie białe, bo z reguły bieliznę widać spod cienkich materiałów. Kocham koronki!!! Biustonosze push-upy, bo nie mam dużego biustu :(.

Gość cycuszki
Ja mam spory biuścik-miseczka D,więc nie dla mnie usztywniane staniki-nienawidzę ich!!!Noszę takie miękkie koronkowe,bo też uwielbiam mieć piękną bieliznę:) Majteczki różne-latem zazwyczaj stringi,zimą koronkowe sexy bokserki:) Pupa wyglada w nich zabójczo;)

Gość koroneczka
To fakt. Mój mąż uwielbia takie koronkowe bokserki :) i nawet woli je od stringów.

A mój mąz nie lubi string€w! Ija teraz tez nie bardzo - a wczesniej tylko w nich hodzilam!

Gość taka dziwna
Stringów nie lubię, bo wrzynają się w tyłek. Nie liczy się dla mnie to, że ktoś patrzy na mój tyłek i się podnieca, ale własna wygoda. Zakładam ładne, czarne, koronkowe majtki, często bawełniane, ale preferuję figi. Jeśli chodzi o staniki, to nie znoszę koronkowych, bolą mnie od nich brodawki, i ogólnie czuję się niezbyt sympatycznie, wolę z delikatnego materiału. Push-upy też lubię:D

Gość bawełna przede wszystkim
majteczki zwykłe bawełniane, ale stanik lubie mieć usztywniony - mam mały biust :)

Ja też uwiebiam koronkową!! Preferuję czarną. Lubię stringi - jak są dobrej jakości to sie ich nie czuje w rowku

Gość uwielbiam
piekna bielizne - koronki, mily w dotyku material. Czesto nosze push-up, bo mam niewielki biust, ale mam tez sporo koronkowych stanikow. Z majteczek lubie koronki, ale do dzinsow wole bawelniane - tak mi wygodniej. Bawelniane majteczki tez moga byc sliczne!!!

Gość koroneczka
A gdzie kupujecie? Ja czasem markową, ale nie tylko - odkryłam u mnie na bazarku sklepik z tak cudną bielizną, że w życiu byście nie powiedziały, że jest niemarkowa, a kilka razy tańsza!

Gość tylko barchany
:D:D:D

Oj, ja też lubię śliczną bieliznę... Mam do niej ogromną słabość i często sobie cos nowego kupuję... Koło mojego domu jest sklepik, gdzie są przepiekne wzory i jak juz do niego wejdę, to nie zdaża się bym wyszła z pustymi rękoma... :):):) 🌼❤️🌼

a ja sportowo -sexowna..czyli boksereczki odslaniajace kawalki poldupka...staniczki lekko unoszace ale bez misek,takie ktore pozwalaja sutkom na swobode..nie ma dla mnie nic fajniejszego u kobietki niz koszulka delikatna i naturalny zarys piersi..a nie mieczki i odgadywanie co w nich jest..choc teraz w ciazy wiec miseczki sa bo biust lekko paskudnie krowiasty mi sie zrobil;)

Gość poddnoszę

Gość niebieskoookaa22
dzisiaj mam koronkowo-siateczkową koszulkę +boxerki ogólnie lubię stringi(nie czuje wrzynania w dwie litery:P;) ) czuję sie bardziej kobieco gdy mam ładną bieliznę na sobie 🌻 pa aaa i bawełnianą bielizne zakładam na aerobic lub gdy mam okres:o :)

Gość tylko piękną i seksowną

Gość KArolina...
Nie lubię czarnej, tylko białą i różową. Nie cierpię czerwonej.

Gość upp

Gość Gośka..W
Ja preferuję sportową, bez koronek i najlepiej bez szwów.

Gość podnoszee

Noszę głownie bawełnianą - w różnych kolorach i z różnych firm. Najwygodniej sie w niej czuje .Za stringami nie przepadam - szczególnie zimą, bo mi w pupę zimno. Ale latem czasami się skuszę. Koronkową też ubieram - szczególnie jak mam inne zamiary niż tylko jej noszenie;))) A staniki - hmm różne. raczej nie push-upy, bo biust C mam, ale muszę nosić raczej twarde (usztywnione) w miseczce staniki bo mi sutki sterczą (niestety non stop). Koronkowe mimo, że mi się podobają, leżą na dnie szafy. A szkoda.

A co myslicie ogólnie na temat staników push-up. Chciałam sobie taki kupić ale moja kolezanka powiedziała że to tak jakby wypchać sobie cycki :( Nie mam za dużego biustu i z chęcią bym sie skusiła. Czy kupując stanik z wkładką oszukuje samą siebie??

Ja również mam hopla na punkcie bielizny i..skarpetek ;). Bielizna jaką noszę zależy oczywiscie od stroju i pory roku.Nie znoszę białej bielizny!Najchętniej czarna,czerwona,choć ostatnio nabyłam również różową,czekoladową i błękitną.Latem noszę delikatne koronkowe lub bawełniane stringi natomiast zimą bokserki lub koronkowe czy też bawełniane figi.Mam miseczkę D więc nie uznaję push-upów.Na biustonosz,który by ładnie prezentował mój biust mogę wydać sporo kasy i zazwyczaj kupuję je w markowych sklepach m.inn.Triumph,Diesel i Glamour.Majteczki różnie.Mam markowe ale mam również z bazarku,gdzie można kupić świetne modele majteczek i stringów za małe pieniądze.Kupuję również Avanti gdzie w ostatnim numerze naprawdę są fajne figi.Chyba wybiorę się po zakupy :).

Gość do góóryyy

Gość primero
najlepiej kupic sobie dobrze dobrany biustonosz wtedy nie beda wam potrzebne push -upy i biust zamiast pod pachami bedziecie w koncu nosic z przodu. I jeszcze jedna uwaga do dziewczyn chwalacych sie miseczka D... Sama literka D nic nie mowi ja nosze biustonosz w rozmairze 65D i mam male piersi. 75D to co innego niz 80D, wiec zastanowcie sie czy dobre staniki nosicie. http://bra-fitter.prv.pl/

Gość kurcze jakich firm kupujecie
bielizne na rynku? Jak ja chcę sobie cos kupic to tylko ruskie sprzedają wielkie gacie za 2 zł

Gość chrystelle
wbrew pozorom mężczyźni nie przepadają za stringami. Kilka razy spotkałam się ze ztwierdzeniem, ze sa oblesne. I ja tez już odeszłam od stringów. wolę elastyczne koronkowe majtki mocno wycięte, nie zasłaniajace całej pupy. Lub własnie koronkowe bokserki

Wiadomo, że koronkowa bielizna to podstawa;) Ale każda kobieta ma parę dni w miesiącu kiedy lepiej założyć bawełniane figi. I i takich tez mam parę par, Atlantic najczęściej;) Swoja drogą coraz ciężej u już znaleźć ich bieliznę, dla zainteresowanych napiszę, że uasi.pl sprzedaje rzeczy z Atlantic właśnie.

Gość XXLLL
Lubię koronkowe, ale bawełna jest zdecydowanie zdrowsza, przewiewniejsza :). Gdy noszę koronkową bieliznę częsciej się odświeżam chusteczkami do higieny intymnej :)