Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*blondi*

Jak się z tym pogodzić?? Jak dalej z tym żyć???

Polecane posty

Dojrzeć do czego???? Minęło pół roku od naszego rozstania a ja czuje to samo cały czas im dalej tym jeszcze gorzej:(

Widzisz kiedys byłam w związku czteroletnim i nie czułam tego co teraz

Czemu nikt nie chce ze mną rozmawiać nie chce mi nikt pomóc????

Gość Sandi**
blondyna wejdz na poczte wysłaąłm ci meile 🌼

Gość no nie wiem...
a ile masz lat? czy bylas w realnym czy wirtualnym zwiazku? niestety tutaj dziewczyny czesto rozpaczaja po wirtualnych rozstaniach dlatego pytam..

Gość no nie wiem...
to moze sprobuj sie z nim skontaktowac? nie wiem..daz do spotkania..dowiedz sie co on czuje itd..

Nieraz łapałam za słuchawke i chciałam zadzwonić ale brakuje mi odwagi już sama niewiem co mam zrobić nigdy tak się nieczułam jeszcze. Sandi nie mam meila od Ciebie??

Gość no nie wiem...
jesli nic nie zrobisz to samo sie nie zrobi...jesli oboje nie macie odwagi zrobic tego kroku to nic z tego nie bedzie...musisz cos zrobic zeby sie dowiedziec czy sa jeszcze jakies szanse abyscie byli razem...

A co proponujesz co powinnam zrobić żeby go nie speszyć? Jak to zrobić delikatnie???

Gość no nie wiem...
moze wyslij mu smsa o tresci "hej co u ciebie? mam nadzieje ze wszystko w porzadku.. dawno nie mielismy kontaktu wiec pytam z ciekawosci :)" ..taki zwykly sms..bez zadnych ukrytych znaczen... w koncu laczylo was kiedys wiele wiec masz prawo zapytac jak mu leci :)

A zaproponować twoim zdaniem spotkanie??? Tylko wiesz jak już się spotkamy to co mu powiedzieć???

Gość Sandi**
dziwne wysłałam. julita@blondyna.wp.pl????????

Gość no nie wiem...
nie tak od razu!! :) spokojnie..po pierwsze i najwazniejsze! NIE NARZUCAJ SIE! jak juz wyslesz pierwszego smsa to jakos sie potoczy samo..oczywiscie zalezy wszystko od tego co on odpisze...jesli zobaczysz ze jest przyjaznie nastawiony to zaproponuj spotkanie :) a potem juz nie musisz mowic nic..jesli ma zaiskrzyc to zaiskrzy :)

Gość Sandi**
moj gg 7633877

no nie wiem Myślisz że mam jakieś szanse???.Jeżeli chodzi o to co odpisze to raczej nic złego będzie miły my wogóle nie rostaliśmy się w kłótni nawet się spotkaliśmy na kawie ale jakiś czas nastała cisza a ja boje się odezwać Sandi w pon bende na gg dzisiaj nie moge:(

Gość no nie wiem...
nie boj sie!! to nic strasznego! naprawde :) napisz jeszcze teraz smsa a ja bede cie wspierac i w razie czego pomoge w ospowiedz :):) kurde no musze wiedziec jak sie to potoczy :P naprawde..pisz teraz i usmiechnij sie :)

Gość Sandi**
poszło coś mam chyba z poczta nie tak, możesz dostać kilka meili tej samej treści. Może masz przeładowana skrzynke...

no niewiem wiesz co niewiem co ty na to ale w niedziele mam urodziny moze poczekac czy mi złozy zyczenia. Co o tym myślisz??????Dzieki za wsparcie kurcze a moge zapytac ile masz lat? Sandy może dojdzie mam nadzieje poczekam chwilke

Gość absolutnie nie....
nie pisz do niego żadnego smsma. Faceci mają to do siebie że jak chcą kontaktu to się sami odzywają. Jeśli pierwsza napiszesz to przegrasz sprawę, bo dasz mu do zrozumeinia że zależy ci na nim .A facet jak jest pewny kobiety to ją lekceważy. Zrozum, skoro się nie odzywa to znaczy ze nie ma ochoty na kontakt, nawet jesłi mu się narzucisz, to odpisze coś z łachy, albo wogóle nie odpisze i bedzie ci głupio. Lub burknie ci przez telefon. Moja rada-poczekaj do świat wielkanocnych-niech ci złoży życzenia i wtedy ty pociągniesz temat!

Gość no nie wiem...
ja ci mowie wez sprawy w swoje rece :) o urodzinach moze zapomniec..ale to normalne..ja czasem tez zapominam o roznych urodzinach ale tylko dlatego ze jestem zabiegana... najlepiej jest isc za ciosem...zrob to od razu bo za chwile znowu mozesz zaczac miec watpliwosci.. :) ja mam 25 lat :)

Gość a w boże narodzenie ci złozył
zyczenia? czy był to "suche" zyczenia czy też jeszcze jakiś tekst osobisty?

Gość do no nie wiem...
kobieto nie pisz głupot i nie kuś dziewczyny do złego. Jak facet zapomina o urodzinach swoje dziewczyny lub kogoś na kim mu powinno zależec to znaczy że ma ja głęboko w dupie i taka jest prawda. wiecej godności i ambicji bo potem sie dziwicie ze jestescie porzucane...:(

Gość no nie wiem...
kurde ale przynajmniej przekona sie na 100% czy jest jeszcze szansa aby cos bylo z tego zwiazku!! przeciez nie bedzie sie dziewczyna zadreczac caly czas!!

To dobrze że masz 25 lat ja mam 2 przynajmniej wiem że nie rozmawiam z jakimś gówniarzem i rady mogę wziąść na serio. A co do urodzin to raczej wie kiedy mam zwłaszcza ze mam wpisane w telefon a przy okazji mogę przecież wpisac opis na gg żeby przypomniec:)