Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andoczka

Temat REFLEKSOLOGIA-czy jest tu jakiś refleksolog?

Polecane posty

Szukam osób zajmujących się refleksologią.Zarówno do wymiany ewentualnych doświadczen jak i do nawiązania nowych kontaktów.

Gość nie jestem refleksologiem
ale chetnie dowiedzialabym sie czegos wiecej na ten temat :) Jaka szkole skonczylas? W Wawie?

To co ja robię to refleksologia?? Hmm... Nie wiem nic o tym... Nie wiem czy potrafiłabym rozmawiać o cudzych refleksjach..Wolę 3mac to w sobie:) A co-mas zjakisik temat??

Gość refleksologia to leczniczy
masaz stóp, choc niekoniecznie :) Holistyczna metoda leczenie. O tym mowimy?

Gość Marter
Miło mi, jestem refleksologiem, praktykującym od wielu lat. Chętnie wymienię się doświadczeniami.Zasadniczą kwestią jest to, że refleksoterapeuta nie leczy, wspomaga jedynie proces samoleczenia organizmu.O refleksologii można pisać wiele, nie każdy jest w stanie zrozumieć od razu zasady na jakich oparta jest ta metoda, wiem to z własnego doświadczenia.Pozdrawiam.Zapraszam do dyskusji.

szukam sensownego kursu refleksoterapii w Warszawie. Może ktoś ukończył taki kurs i może podzielić się swoimi doświadczeniami? Jakie ma się potem uprawnienia a przede wszystkim czy jest możliwość pracy. Boję się, że wydam mnóstwo pieniędzy i będę masować stopy rodzinie (jak mi pozwolą). Będę wdzięczna za informacje. Pozdrowionka