Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirek

!!POMOCY!!

Polecane posty

Gość mirek

zakladam nowy temat.... witam. mam takie pytanie. miesiac temu wspolzylismy z dziewczyna i pekla nam gumka... pierwsze co zrobilismy to na nastepny dzien poszlismy do ginekologa po postinor. po tygodniu moja dziewczyna zaczela przyklejac ponownie plastry evra (rozsralismy sie na 2mce i ich nie uzywala) po zdjeciu pierwszego miala dwudniowe nieobfite krwawienia. teraz zdjela ostatni plaster... powinna miec okres juz kilka dni temu. zrobila test - kolo poludnia (ma to jakies znaczenie??) wyszedl negatywnie, ale okresu nie ma nadal. co o tym wszystkim myslicie?? zrobilismy dwa testy rano. pokazaly dwie kreski. FUCK. czy mozliwe zeby sie mylily? kiedy ginekolog moze wykryc ciaze? ..... jaki jest sposob usuniecia ciazy w pierwszych dwoch miesiacach...czy to jakies tabletki czy zabieg?? pozmocie !! :(

zobaczysz ze nie jest w ciazy pewnie sie cykl rozregulowal, ale tak na przyszlosc to do 8 tyg mozna ciaze usunac farmakologicznie, tabletkami, lecz to kosztuje.... zobaczysz bedzie dobrze nie martw sie a testy moga klamac, postinor musial zadzialac!!!!!!!!!!!!!!

Gość A ja ciągle to samo
trzeba umieć się bawić, sex nie jest dla dzieci a teraz pokaż jeki z ciebie facet i zachowaj się odpowiedzialnie.

najlepiej niech upewni sie czy jestw ciazy..jesli zdecydujecie sie na usuniecie to jak najwczesniej najlepiej,,DO \"a ja cigle to samo\"NIE KRYTYKUJ GO!!! to kazdego indywidualna sprawa...i jego wybor!!!!!!!!!!!!!jeste staka plytka i myslisz ze kazdy ma takoe zdaniejak ty?!!! naklepoje usunac rzeczywiscie farmakologicznie..wpisz w wyszukiwarce naoewno duzio ciekawych tematow ci wyskoczy..usuwanie farmakologiczne jest duzo tansze od zwyklego i napewni mniej ungeruje w organizm..z tymz po tym organizm sam wydala zarodek i tzrba isc dolekarza zeby oczyscil macice..zreszta poczytaj sobie o tym na stronach..

Gość oooo
Do kroliczka króliczek jaka ty madra jestes jezeli chodzi o aborcje... nagle taka dojrzała i uświadomiona... szkoda ze w antykoncepcji jest gorzej bo sie ginekologa wstydzisz... ale widac aborcja dla ciebie to nic takiego,wiec tymi tabletkami to nie musisz sie tak bardzo przejmować...:O brak słow ...

Postinor to duza dawka hormonu. wiec jesli tak szybko tydzien po zazyciu postinoru wziela juz hormonki w plastrach to tez byl maly balaganik bo dawma z postinoru pozostaje w organizmie na jakis czas, i z plastrami sie skumulowalo i te testy po prostu \"oszalaly\" ;) Niepotrzebnie tez co chwile odrywala, i przyklejala. rozregulowala sobie organizm, taka 2 miesieczna przerwa nic jej nie dala, nie oczyscila ani nie uregulowala organizmu, wrecz przeciwnie. ale wg mnie postinor zadzialal.

do ooo !heh oj ale ty pusta jestes!!!!dawno takiej idiotki nie spotkalam...serio.....skoro wiem to pisZE!!!moze temu panu to pomoze...w preciwienstwie do ciebie jesli mam cos do powiedzenia na dany temat to sie wypowiadam ajesli nic to wcale nie pisze bo po bo??proste nie??takze nie wiem jaki jest cel twojej wizyty na forum skoro i tk nikomu nie pomagasz tylko krtytykujesz osadzasz kogos gowno o nim wiedzac!!!masz racje jestem w tym temacie dobrze zorientowana..znajoma przez to przechodzila i wiem jak jej ciezko bylo!!!a takie osoby jak ty by napewno nie pomogly jej w niczym..wypisujac takie bzdury!!!!lepiej sobie poczytaj horoskop w internecie i nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nic nie wiesz!!

Gość mola123
Kroliczek czytajac twoje wypowiedzi dochodze do wniosku ze masz chyba powazne problemy ze soba... :/

Gość mirek111
plastrow nie przyklejala dlatego ze nie bylismy ze soba i nie miala powodiz zeby uzywac antykoncepcji... co do rozregulowania to wlasnie na to licze... w poniedzialek sie wybieramy do ginekologa zeby sie w koncu upewnic o co chodzi... oby to byla tylko panika...... dzieki za wszystkie odpowiedzi !!

do mola!!kolejny debil albo debilka!!!heh prtoblemy dobre!!!w zyciu szczesliwsza niz teraz nie bylam!!jesli po 2 wypowoedziach oceniasz kogos to dla mniejestes pusta szmata i tyle.....

Gość szczęsliwa ale nerwowa nie