Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PODOBNE DZIALANIE

NA JAKIE TABSY ZMIENIC DIANE35 ????

Polecane posty

Gość PODOBNE DZIALANIE

Gość mary_narka
a w jakim celu brałaś diane35????

Gość mała/biała
jeśli na trądzik to cilest działa chyba podobnie

Gość DEPILACJA
ja zmieniłam najpierw na regulon, lepiej pomógł, i podobno mniej drstyczny jak diane, trochę droższy, w granicach 23-30 zl. zależy w jakiej aptece, a teraz właśnie zmieniłam na yaśmin, podobno jeszcze lepszy, zobaczymy, podkreślam że zaczęląm brać ze względu na bardzo silny trądzik,m bnardzo silny.... teraz jest o niebo lepiej :)

Gość PODOBNE DZIALANIE
Na początku to serdecznie dziekuje za 2 pierwsze wpisy ojoj no comment :O Co do reszty- biore diane ze wzg na dzialanie anty, tradzik, tłustą cere itd., i przepisała mi ją gina i jestem juz po dwudziestce a zapytałam na forum z ciekawosci co rzadzą tu kobietki ... chodzi mi o cos podobego do diane... poradzicie?

Gość DEPILACJA
ja też mam je przepisywane od ginekologa, i regulon jest jak dla mnie zdecydowanie lepszy, to znaczy był, nie wyleczył mi buźki do konca, bo nie jest gładka i pojawiaja sie jeszcze jakieś wypryski, zwłaszcza przed okersem, ale zdecydowanie bardziej pomógł jak diane, brałam go około roku, diane jakieś 9 mies. teraz stosuję je również jako srodek antykoncepcyjny. Jestem bardzo zadowolona z tego ze cokolwiek mi pomogło, bo naprawdę długo szpicowalam sie antybiotykami!!

Gość PODOBNE DZIALANIE
mi zostały jeszcze 2 listki diane i potem che zmienic! a tak w ogole to diane NIE POMOGŁO MI ANI NA TŁUSTĄ CERE ANI NA TRĄDZIK ANI NA BOLESNE MIESIĄCZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość DEPILACJA
a jak dlugo bralaś?? mówie Ci sprobuj ten regulon, bo fakt diane na tłustą cere nie pomogło, ale teraz.... stosuje jeszcze acne derm od jakiegoś tygodnia i jest duzo lepiej :)