Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech kuźwa

WCZORAJ SPYTALAM MEGO FACETA CZY MOGLBY MNIE ZDRADZIC I...

Polecane posty

Gość ech kuźwa

nie potwierdzil ale tez nie zaprzeczyl!! kuźwa! powiedzial ze nie moze powiedziec na 100% ze nie! gdyby mial okazje to moze ale RACZEJ nie! i mam z nim teraz zyc z przeswiadczeniem ze moze to zrobic? kocham go a on mnie ale takie teksty bola! cholernie bola!! :(

Gość po prostu mysli
i ocenia realnie:D i dobrze radze Ty tez nie mow nigdy:D

Gość ech kuźwa
ale to nie bylo mile....dzis ciagle o tym mysle..ja jestem taka ze wszystko biore sobie do serca! :(

to cie pociesze. Maj mąz na to same pytanie odpowiedzial dokldnie to samo.Tez mnie to zabolalo i bolalo przez jakis czas, ale zapomnialam juz o tym. I wierze ze nigdy tego nie zrobi.. glowa do gory

Gość po co... no po co
Po co Wy Kobiety zadajecie takie durne (wybaczcie, ale durne są) pytania??? Co by było, gdyby, czy mógłbyś... a potem żale wylewacie na forum.. o rany.. niech was zdradzają, bo pustki macie w główkach

Nie zadawaj mu głupich pytań, tylko powiedz, że nie tolerujesz zdrady i jak cie zdradzi to koniec z wami. Może sam wyciągmie wnioski, jeśli będzie wiedział czym grozi jego ewntualny skok w bok.

Gość danis
po co pytasz i tak jak Cię zdradzi dowiesz się ostatnia a on jak znam życie i facetów wyprze się wszystkiego

Gość Myślisz że
jak facet odpowie tobie ... kochanie nigdy, przenigdy ciebie nie zdradzę ... to tak bedzie. Wierz mi to tylko słowa i o niczym to nie świadczy ANI O JEGO WIEEEEEEEEEEEEEEEELKIEJ MIŁOŚCI ANI, ŻE RZECZYWIŚCIE NIE ZDRADZI :-D Po prostu facet ciebie kocha, zaskoczyłaś go takim pytaniem i nie chce ciebie okłamywać, więc powiedział to co powiedział i tyle. Niepotrzebnie rozmyslasz nad tym i tyle Stef

Gość rosol z kury
No bo do konca to nigdy nie wiadomo , moglby mu ktos dosypac czegos do drinka , moglby mu ktos wmowic, ze go zdradzilas i z zemsty zrobic to samo - jak zadajesz glupawe pytania 'co by bylo gdyby' , to licz sie tez z glupawa odpowiedzia 'gdyby , to byloby'