Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slodziutenka

Dajan-tabsy anty...

Polecane posty

Gość Slodziutenka

Witajcie co mzoecie powiedziec o tabsach.."DAJAN" cZY SA ONE DOBRE..??(naprawde skuteczne,czy to jakis bubel) Bo w sumie u mnie kosztyja one 11zł..://.... Czy po pierwszej tabsie jestem juz zabezpieczona i moge sie kochac z moim facetem "Isc na całosc"..???? Prosze o odpowiedzi ...:)

chyba chciałas napisać Diane a nie Dajan ahhahahahahha :O

Gość Tak możesz
iść na całość. Bobas będzie jak malowanie.

jesli chodzi ci o diane 35, to ja biore i polecam- cena nie odzwierciedla jakosci i nie zmniejsza skuteczniosci tabsow. a te z tego co sie orientuje malo komu daja jakies skutki uboczne, raczej przeciwnie- wiecej + wiec- bez obaw pozdrawiam aha- jesli pierwsza tabletke wzielas pierwszego dnia okresu to pozostaje zyczyc tylko milych chwil ;)

Gość Slodziutenka
Oj dobra luzzz..............Pierwszy raz biore i w sumie nie mam pojecia o tym ............Nawet jesze nie wykupilam !!! A Ty sie sapiesz!!!!!!! I to chyba jest nie teges ...Ja prosze o pomoc a Ty krytykujesz ehh ..no coz poprostu jestes nie teges:D:D:D:D:D

nie teges ?? :O skąd Ty sie urwałaś z samego życia ?? :P nie krytykuje tylko sie naucz poprawnej pisowni bo Diane sie pisze Diane a nie Dajan :P pozatym z tego co wiem Diane są bardziej tabletkami na problemy z trądzikiem, cerą itp a nie typowo antykoncepcyjnym :P

Gość Slodziutenka
muneca .... Dzieki wielkie..=* Tylko nie rozumiem ...To moge po 7 dniach juz normalnie do konca "isc na calosc"?????

Gość co za gowniarka
dziewczynko, ile masz lat,po twej wypowiedzi rozpoznaję jakąs 17tkę, nie obrazajac innych 17-latek,

Gość do slodziutenka
jesli bylas u lekarza to powinien ci wszystko wytlumaczyc, przyznaj sie ile masz lat

Gość Sludziutenka
sorki ze takie glupie pytania zadaje ale nie wiem czyją spermę noszę w swojej cipce i czy dajan pomoże mi ją zidentyfikowac ?? bo pomału zalatuje juz zdechłymi śledziami :O

Gość do slodziutenka
ISC NA CALOSC-no powiedzcie sami czyz nie pisze tak jakas małolata ehhehehewhehehehehe

Gość Slodziutenka
Wiesz co jak sie pierdolish dzien i noc to wiesh jakie sa najlepsze i na co ..!!!... Ja ja sie wolalam szanowac a wiec zaczynam cala sprawe dosc pozno i odrazu z glowa ...I dlatego prosze o rady , wypowiedzi , komenty ...A nie o to zebys sprawdzala moja pisownie :DD:D:DA i dodam ze z ortografi jestem dobra bo bralam udzial i to nie raz w konkursach nawet w szkole sredniej !!!A to ze napisalam inaczej nazwe tabsow to tylko z tego wzgledu ze nie orjetuje sie ktore i jak sie tabsy pisze ~!!!!!!!

Gość Slodziutenka
Kurwa co zjebane dupy sa na tym forum to masa podszywaj sie szmato dalej !!!!! Mi to w sumie lezy !!!!Nie mam zamiaru sie przejmowac jakas idjotka !!!

Gość dajcie spokoj...
to jest jakis okropnie smieszny topik do tego pewnie PROWOKACJa, bo nie wierze by mozna było byc az tak głupim

hahahahah w konkursach ortograficznych hahahahha :O dziecko moje drogie : nie pisze się PIERDOLISH tylko PIERDOLISZ nie pisze się KOMENTY tylko KOMENTARZE nie pisze się ORJENTUJE tylko ORIENTUJE nie pisze się TABSÓW tylko TABLETEK to chyba były konkursy dla wtórnych analfabetów :O i pozatym nie pierdol że juz szkołę średnią skończyłas bo wybacz ale nie uwierzę :P pierdolić sie dzień i noc mogę co wcale nie znaczy że sie nie szanuje ale w takim razie współczuje Twojemu facetowi jak Ty mu raz na miesiąc dajesz :P :P

Gość Slodziutenka
a zebyscie wiedzialy ze daje mu raz na tydzien ale co mam zrobic jak mi tak wali z cipki ze w altobusie wszyscy sie ode mnie odsówaja tak śmierdze :O a w konkursach ortograficznych zawsze wygrywałam bo obciagalam z polykiem calej komisji :P

Gość oooo
dajan powiadasz??? hehehe az szkoda mojego pisania :P

teoria ;)) dobre .. hih wyluzuj ,przeciez wiemy ze to jakas nieletnia chce pokazac swa dojrzalosc ;) hih nie warto nawet pouczac. ;p POZDRAWIAM ;)

Slodziutka, niech cie lekarz uswiadomi, on to zrobi najlepiej. Diane to lek na cere, o skutku antykoncepcyjnym, wiec po pierwszej tabletke z takimi nie typowimi antykoncepcyjnymi tabletkami bym nie radzila. POWODZENIA mala;