Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge spac

BEZSENNOŚĆ- problemy z zasypianiem

Polecane posty

Gość nie moge spac

od pewnego czasu mam problemy z zasypianiem, leze czasami 3 godziny az wreszcie mi się uda. nie chodze do pracy ani szkoły, wiec moge sobie pospac pozniej przynajmniej do 11, ale uciążliwe jest to lezenie i czekanie az wreszcie sie uda. nie daj boze, ze cos mi wypadnie i musze wstac o 7 rano, wtedy gwarantowane jest to, ze nie bede spała całą noc bo wiem, ze musze by rano nie byc niewyspaną. biorę jakies tabletki ziołowe na uspokojenie, ale to nic nie daje, mleko z miodem tez na nic. juz nie wiem co robic, to jest strasznie meczace. macie na to jakies rady?????

Gość bezsennosc
Przede wszystkim wstawaj wcześniej, bez względu na to czy musisz, czy nie. Ja łykam 4 kapsułki Valusedu wieczorem i piję melisę. Dobrze jest wywietrzyć pokój przed snem i nie spać w dusznym pomieszczeniu (kaloryfer przykręcony, okno delikatnie uchylone). I ćwiczenia czy generalnie jakiś wysiłek fizyczny. Powinno pomóc. Powodzenia!

Gość Krótki dystans
Bieganie, bieganie i jeszcze raz bieganie. Dotlenisz się bardzo szybko, nie potrzeba żadnych innych ćwiczeń. Krótkie dystanse ale codziennie raniutko lub wieczorem. Po tygodniu śpisz jak niedźwiedź. Ja sie tak wyleczyłam.

Gość grażynabozek

Ja też długo miałam problemy z zasypiaiem. Głównie ze względu na stresującą pracę i ogólnie nerwowym trybem życia. Zaczęłam pić herbatę konopną. Ma bardzo fajne działanie, poprawia nastrój, relaksuje i pomaga w walce z bezsennością. Już zwykle nie miewam takich problemów ale jak czasem mi sie zdarzy to wypijam sobie filiżankę herbatki i spie jak dziecko 🙂 dodatkowo herbata jest bardzo bogata w dobroczynne składniki, które korzystnie wpływają na nasz organizm. Polecam zamówić na konopnymarket.pl mają bardzo duży wybór produktów konopnych w super cenach.

Gość Danka

Próbowałam herbatkę z melisą. Była nawet skuteczna, ale nie mogłam przyzwyczaić się do tego smaku. Szybciej usypiają kapsułki nervomix sen, który zawierają melisę i wyciąg z szyszek chmielu. Pół godziny i spokojnie przesypiam całą noc. Bez porządnego snu jednak ciężko potem normalnie funkcjonować.