Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 tc

wody płodowe

Polecane posty

Gość 31 tc

Jestem w 31 tc i zauważyłam że wycieka mi jakaś woda, początkowo była biała jak mleko a teraz jest przezroczysta i bez zapachu. Nie ma tego dużo ale ciągle jestem "mokra" Oprócz tego co jakiś czas czuję jakby ukłucie w pochwie - troszkę to boli Muszę też powiedzieć że od paru dni nawraca mi się jakaś grzybica :( pochwy. czy ta wydzielina to może być objaw przedwczesnego porodu ??? pomocy

Gość Myszka1983
radziłabym jak najszybciej udać się do ginekologa lub do szpitala z tym nie można czekać jeżeli to rozpoczynający się poród przedwczesny!!!!!!!!!!!!! nie napisałam czy dużo tej wydzieliny leci?,ale i tak uważam że powinnaś udać sie do lekarza lub na izbe przyjęć

Gość 31 tc
dziekuje za odpowiedź. Narazie czekam aż przyjdzie mąż z pracy :( . Jezu to przecież za wcześnie :(

Gość 31 tc
a co mogą oznaczać te kłócia :( w pochwie. Z dzieckiem chyba wszystko w porządku bo właśnie ma czkawkę.

Gość Myszka1983
Kłocia mogą być spoowdowane przez obkurczanie się macicy i dlatego trzeba to sprawdzić czy to napewno wody czy nie bo jak wody to moze być rozwarcie szyjki ale głowa do góry będzie dobrze:)

mysle że te kucia to moga byc lekkie skurcze a byc moze troche wody Ci odchodzi, tez polecam iśc do lekarza bo byc może masz rozwarcie. nie martw sie moja mała tez miała czesto czkawke w brzuszku i jak sie urodziła na poczatku miała dosc czesto, a poza tym jak juz sie urodzi to czkawka moze byc od zimna lub gdy sie uleje to podrażni sluzówke i dlatego. pozdrawiam pappa

Gość Co wy gadacie
Dziecko w brzuchu nie moze miec czkawki bo jego płuca jeszcze nie działaja! Mnie lekarz powiedział, że to takie rytmiczne ruchy kończyn i niektóre dzieci tak mają.

Gość przecież czkawka
nie jest zalezna od płuc tylko od przepony :O

Gość do co wy gadacie
a co pluca maja do czkawki? czkawke dziecko juz ma w 20 tygodniu ciazy

Gość do co wy gadacie
zmien lekarza :D:D:D:D:D:D ten cie oszukuje:P:P:P:P:P