Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 **wwaaww**

kolorowe soczewki - Focus- royal blue

Polecane posty

Go艣膰 nataliaaaaaa
oo super temat!!!!! mam wlasnie pytanko! mam oczy koloru niebieskiego ( takie blekitne) a zawsze marzylam zeby miec piwne lub brazowe!! nie wiem jak beda one wygladac na moich oczach( boje sie zeby kolory sie nie "zmieszaly") czy ktos ma jakies doswiadczenia z tym zwiazane????? pozdrawiam ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kr贸tkowidzka
do nataliaaa Ja mam oczy szaro niebieskie, kiedy艣 mia艂am soczewki zmieniaj膮ce kolor- miodowe firmy johnsonjohnson. Na oku wygl膮daj膮 na piwno-br膮zowe. Ale jako艣 czu艂am si臋 w nich dziwnie. One maj膮 narysowan膮 t臋cz贸wk臋 i jest tylko taka ma艂a dziurka na 藕renic臋. Id偶 do jakiego艣 optyka, on ci da taki plastikowy pr贸bnik firmy johnson..., s膮 na nim namalowane wszystkie kolory soczewek z tej firmy- przyk艂adasz do oka przed lustrem. Na pewno maj膮 takie pr贸bniki do wgl膮du. Ja taki dosta艂am do domu, mo偶esz wtedy sobie na spokojnie wybra膰 w r贸偶nym o艣wietleniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 **wwaaww**
a ja jestem strasznie niezadowolona, chialam napisac, ostatecznie z moich FRESHLOOK MOONLIGHT :(:(:( gdyz w ogole nie ma absolutniej zmiany na oku, jedynie przyciemion膮 t臋cz贸wk臋 mam.. nie wida膰 efektu pog艂臋bionego koloru.. nic a nic.. 偶adnego srebrzystego blasku.. a przymierzy膰 przed zakupem nie mog艂am.. jstem niepocieszona.. ciekawa teraz jestem jak wygl膮da艂abym w ROYAL BLUE.. to b臋dzie moj nast臋pny krok..

Udost臋pnij ten post