Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **wwaaww**

kolorowe soczewki - Focus- royal blue

Polecane posty

Gość nataliaaaaaa
oo super temat!!!!! mam wlasnie pytanko! mam oczy koloru niebieskiego ( takie blekitne) a zawsze marzylam zeby miec piwne lub brazowe!! nie wiem jak beda one wygladac na moich oczach( boje sie zeby kolory sie nie "zmieszaly") czy ktos ma jakies doswiadczenia z tym zwiazane????? pozdrawiam ;)

Gość krótkowidzka
do nataliaaa Ja mam oczy szaro niebieskie, kiedyś miałam soczewki zmieniające kolor- miodowe firmy johnsonjohnson. Na oku wyglądają na piwno-brązowe. Ale jakoś czułam się w nich dziwnie. One mają narysowaną tęczówkę i jest tylko taka mała dziurka na źrenicę. Idż do jakiegoś optyka, on ci da taki plastikowy próbnik firmy johnson..., są na nim namalowane wszystkie kolory soczewek z tej firmy- przykładasz do oka przed lustrem. Na pewno mają takie próbniki do wglądu. Ja taki dostałam do domu, możesz wtedy sobie na spokojnie wybrać w różnym oświetleniu

Gość **wwaaww**
a ja jestem strasznie niezadowolona, chialam napisac, ostatecznie z moich FRESHLOOK MOONLIGHT :(:(:( gdyz w ogole nie ma absolutniej zmiany na oku, jedynie przyciemioną tęczówkę mam.. nie widać efektu pogłębionego koloru.. nic a nic.. żadnego srebrzystego blasku.. a przymierzyć przed zakupem nie mogłam.. jstem niepocieszona.. ciekawa teraz jestem jak wyglądałabym w ROYAL BLUE.. to będzie moj następny krok..