Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kelwin klajn

90 tego forum to zapatrzone w siebie egoistki!!!

Polecane posty

To nie tyle egoizm, ale kompleksy i wiara w ksiecia, ktory bedzie nosil na rekach, dziewczyny po prostu sa rozczarowane gdy ksiaze okazuje sie zwyklym chlopakiem posiadajacym takze inne sprawy na glowie niz rozpieszczanie swojej ksiezniczki... Problem w tym, ze dziewczyny nie potrafia dostrzec, ze faceci znaja inna definicje milosci i pierdolki typu kwiatki nie sa dla nich wazne.

12:25 niewspolczena \" Na szczęście nie wszystkie dziewczyny są minimalistkami, niektóre wymagaja i dzięki temu, po ilus latach mieszkają w lepszych mieszkaniach,domach , stac ich na kolonie dla dzieci i w ogóle do czegos dochodzą. \" a niektore to nawet ucza sie i pracuja......... :P cale szczescie, ze dla mnie nie sa wazne pierdolki typu kwiatki ;)

Gość Anorexja
One oferują całą siebię, czyli bardzo wiele

Przesada? A może prawda? Jak ktoś uważnie śledzi pojawiające się tutaj tematy to spostrzeże, że kobiety bywają \"dziwne\" [autor wysunął śmiałą tezę, że jest ich aż 90%... sądzę, że się zbytnio nie pomylił]. Zamarwiają się Bóg wie czym, piszą jadowate posty o infantylizmie facetów, doradzają sobie nawzajem \"nie daj mu się... musisz być górą!... nie pozwól mu...\", jątszą nieistotne sprawy czy wietrzą wszędzie podstępy... Poza tym ja jako kobieta nie czuję się przez autora obrażona. To że 80% Polaków to rasiści nie znaczy, że Jan Kowalski też należy do tego grona [przykład wzięty \"z kosmosu\"]

Gość fiufiu25
pierdołki, może to są pierdołki ale moim zdaniem ważne.Kobiety są tak skonstrułowane że potrzebują tych drobnych gestów świadczocych o zainteresowaniu i miłości. Ktoś powie że nie tylko to świadczy o miłości i pewnie będzie miał rację ale taki miły dodatek do szarej codzienności jest wskazany.

A ja lubie dostawac kwiatki, uwielbiam i ciagle stoja u mnie swieze kwiaty! Ale wcale nie dlatego, ze moj chlopak to taki romantyk i tak wspaniale czyta mi w myslach, najpierw przez 3 m-ce napomykalam mu o nich, w zartach, ale ciagle, w koncu p[rzechodzac obok kwiaciarni wstapil i kupil mi kwiatka. Kiedy zobaczyl ile mi to sprawilo radosci i jak o niego dbalam, potem kupil mi nastepnego, a teraz zawsze mi kupuje siwezego gdy stary juz zwiednie. Bo mnie kocha i widzi, ze to mi sprawia radosc, ale sam nigdy by na to nie wpadl. Od mezczyzn nie mozna wymagac domyslnosci w takich sprawach, bo tylko sie rozczarujemy, trzeba ich tych rzeczy nauczyc, a jak napisala wyzej 90 egoistka, dziala tylko pozytywna motywacja, bo krytyka i pretensje odniosa skutek odwrotny. Zamiast stroic fochy trzeba docenic ich sposob okazywania nam milosci i jasno pokazywac nam nasze oczekiwania, bedac takze otwartym na rzeczy wazne dla nich.

Przeczytalam. Nie bede dodawac nic od siebie, bo wszystko co chcialabym napisać, zostało już napisane ( post niewspolczesnej i troszke z postu mla- mla) Kelwin, rozwaliles mnie jednym zdaniem: \"mam 21 lat a już mam poglądy 45 latka...\" No nie badz smieszny...przez 24 lata (notabene dluzej niz zyjesz) 15 razy zmienisz zdanie o kobietach. Jakie mozesz miec doswiadczenia z kobietami w wieku 21 lat?? No i to wrzucanie wszystkich do jednego worka, podrecznikowa postawa 21-latka. Nie wykazujesz ani krzty obiektywizmu, a wlasnie obiektywizm jest domena ludzi dojrzalych.

Gość mammaluca
moze nie 90, ale przynajmniej z 60% :D

Gość rolli
kelwin to powiedz w jaki sposób Ty okazujesz swojej dziewczynie , ze ją kochasz?