Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewe_lina

test a antykoncepcja

Polecane posty

Gość ewe_lina

witam mam do Was takie pytanie jakis miesiac temu kochalismy sie i pekla nam prezerwatywa. na nastepny dzien wzielam postinor. pozniej zaczelam przyklejac evre - 3tyg - teraz powinnam miec okres i nic :( kilka dni temu zrobilam test wyszedl negatywnie. wczoraj dwa i wyszly pozytywnie :( co o tym myslicie? mozliwe ze te postinor i evra wplynely jakos na wyniki??

Nie znam się dokładnie na tym, ale skoro 2 testy wyszły ci pozytywnie to powinnaś iść do ginekologa i wszystko się wyjaśni. Ten wcześniejszy mógł wyjść negatywnie, a możesz być w ciąży. Idz do lekarza powodzenia

Gość ewe_lina
umowilam sie do ginekologa...tylko ze ja nie chce (nie moge) byc w ciazy ale sie boje :(

a moim zdaniem mozesz miec rozregulowany cykl nie martw sie na zapas 3 mam kciuki

Gość medica
z tego co wiem czasem testy sie myla i to raczej pokazuja ciaze ktorej nie ma a nie pokazuja ze nie jestes w ciazy a ciaza jest. No chyba ze test byl wykonywany za wczesnie, ale quick view bardzo szybko wykrywa ciaze i osobiscie nie znam przypadku zeby kogos zawiodl. Byc moze to kwestia rozregulowania hormonow. Ekspertem co prawda nie jestem wiec moge sie mylic. Przede wszystkim nie denerwuj sie bo nerwy tez robia swoje. Skocz jeszcze raz po test i zapisz sie na wizyte u gina. Bedziesz miec jasna sytuacje a w razie rozregulowania cyklu on na pewno pomoze. pozdrawiam

ja mialm tez sytuacje taka z ezrobilam kilka testow ;/ i dwa wyszly pozytywnie badalo mnie dowch lekarzy i mialm usg i ciazy nei mam tylko ze ja mma jeszcze pwoeikszone piersi i mnei bola i czekam reraz na okres wlasnie zycze cierpliwosci

Gość ewe_lina
no z piersiami u mnie jest podobnie. miejmy nadzieje ze to nasz organizm szaleje i testy sie mylą dziekuje za odpowiedzi

Gość ewe_lina
Czarna mialea jeszcze jakies objawy tupu bole podbrzusza czy podwyzszona temperatura?? zycze Ci zeby wszystko sie dobrze skonczylo