Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darietta

czy ktoś stosował maść benzagne jaka jest pomaga i która lepsza 5 czy 10

Polecane posty

Gość darietta

Gość DEPILACJA
stosowałam, troche pomaga, tanie dośc wiec długo to stosowałam, lepsze podobno 5, bo 10 jest bardzo silne i najlepiej jak stosowac to tylko na pojedyncze syfki, nie przesadź, tak co dwa dni smaruj jeśli masz dosć delikatną skórę, bo wysusza i potem sie łuszcze strasznie, i wyskakują takie bolące krosty, prznajmniej tak u mnie było

Gość darietta
dermatolog kazał mi stosowac ja wsumie duzo nie mam syfków tylko czasami przd lub po okresie mi wyskakuja na dekolcie i twarzy . a jesli posmaruje takiego na noc to czy jest szansa ze do rana zejdzie

Gość DEPILACJA
oj nie, to nie jest zloty środek... niestety.... jak chcesz to stosuje lepiej acne derm, właśnie jakos w czasei okresu.... ja zaczęlam tydzień temu, przed okresem i w trakcie mi ise robiły syfki, w piatek dostałam okres, i nic sie nie pojawiło:)

Gość darietta
a co to jest to acne derm czy to jest na recepte i ile kosztuje i jak to stosować

Gość na pojedyńcze krosty
Najpierw stosuj 5, mi dermatolog przez 2 tygodnie kazał stosować 5, a następnie 10. Wytrwałam na Benzacne tylko 3 dni, niestety gdybym stosowała to dłużej mogłabym ściągać skórę z twarzy:( Skóra była sucha, czerwona, a pryszcze jak były tak są.