Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julinka21

KOSMETYKI CZEKOLADOWE lub...

Polecane posty

Gość sdswdfsw
upup

Gość lenuk
w sephorze są takie perfumetki - różdżki z sephorowej kolorowej serii, brązowa obłednie pachnie czekoladą, a inne - owocami :)

Kocham zapach czekolady i czekoladę w ogóle. Dlatego namiętnie kupuję czekoladowe kosmetyki. Jednak to nie to samo co zabieg czekoladowy na ciało. W Primavera SPA robią taki właśnie i potem ciało pachnie czekoladą nawet do trzech dni :) Super uczucie :D

Gość ekola30
ja też uwielbiam czekoladowe kosmetyki - zwłaszcza te do kąpieli. ostatnio sobie kupiłam płyn do kąpieli czekolada i mięta z Original Source i dodatkowo balsam czekoladowy z Ziaji - teraz każda kąpiel jest mega pachnąca czekoladą :)

Gość Gocha 797
No taki zabieg czekoladowy to jest cudo po prostu, skóra jest po tym bardzo fajna i pachnie czekoladą jeszcze bardzo bardzo długo, idealny zabieg przed randką ;-) Jak chcecie zobaczyć jak taki zabieg wygląda to obejrzyjcie ten filmik na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=N-7-KsMB5_g

Gość aquabath
Przy dojrzewaniu ważna jest higiena nastolatki. Z pewnością dużo czasu spędza w łazience. Jak każda kobieta kocha kąpiel. Ważne są kosmetyki, które nam umilają te chwile. Niedawno znalazłam świetny sklep aquabath.pl , który w swojej ofercie posiada bardzo dużą ilość przeróżnych kosmetyków do kąpieli. Skusiłam się na kule do kąpieli oraz olejek. Jestem zachwycona - zapachy są wyjątkowe

Gość gość
Soraya ma czekoladowy balsam do ciała i żel pod prysznic. Super zapach. Zupełnie różny od tych do których byłam przyzwyczajona, ale w tych kosmetykach zakochałam się od pierwszego użycia. :)

Ja się zakochałam w kakaowej serii kosmetyków Ziaja. Mam płyn do kąpieli i masło kakaowe do ciała (moje ulubione). Trochę gorzej spisuje się krem do twarzy, ale zapach jest super;) Mam też szampon Organixu z keratyną i masłem kakaowym. Wygładza i regeneruje włosy.

Gość Katerina1111
płyn do kąpieli choco-orange! musowo na liście czekoladowych pachnących kosmetyków :)