Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ideał....

idealna waga przy 168

Polecane posty

Gość ideał....

Gość ideał....
japowinna być waszym zdaniem??ka

Gość nie idealna
ja mam 58-59 to za duzo moim zdaniem.. Idealnie bylo by 54

Gość 53

Gość ideał....
ja mam 57 ale tez bym chciała 54

Gość ja przy wzroscie 167
mialam od 51 do 60 w swoim zyciu z waga powyżej 56 czulam sie juz gorzej najepiej z waga okolo 53-54 :) niedawno mialam wlasnie taka ale ostatnio przesadzam znow z jedzeniem wiec pewnie juz mam ponad 55 :/ musze sie za siebie wziac i znow miec te 54 :) zreszta wazniejsze sa wymiary - dla mnie 90 cm w biodrach jest ok :)

Gość kluska....
a ja przy 167 miałam 66 bleeee ale teraz waze 57 i czuje sie swietnie

Gość Kaska 88
Oj zazdroszcze , ja przy wzroscie 168kg waze 65kg. Nie czuje sie gruba ale po tym pytaniu ile sie powinno wazyc i jakie podalyscie wagi to chyba musze zrzucic az 10kg. Tylko jak to zrobic 4miesiace temu wazylam 60kg ale umnie kilo szybko spada i szybko przybywa. Dajcie jakies rady ?

Gość kluska....
od kluska do kluska :) :) :) po 1 nie jem pieczywa tylko płatki Fitnes a jak sie juz skusze to tylko 1 w ttygodniu ale tylko ciemnie i pełnoziarniste po 2 czerwona herbatka min 3 szklaneczki po 3 zero ziemniaków ( ograniczam tez makaron) po 4 jak najmniej jesc po 18 ( łatwo powiedziec ale sie staram) po 5 woda mineralna po 6 warzywka po 7 ograniczyc słodycze (ehhhh jak trudno cały cza z tym walcze) po 8 cwiczenia (rowerek latem i na wiosne teraz aerobik) powodzonka

Gość julia19
49 super waga ja tak mam

Gość kluska....
julia to Ty musisz być strasznie szczuplutka Troche zazdroszcze ale chyba bym wolała 54 bo ponoc mezczyżni chca mieć za co złapać hahaha :) no ale bez przesady

Gość ja mam 57

Gość Agniewicz
Ja ważę około 50-52kg przy tymże wzroście i jestem zadowolona choć nie wiedzieć czemu teraz jestem sczuplejsza w obwodach niż np. 10 lat temu przy tym samym wzroście i wadze:) ale trudno jest oceniać jaka waga jest najbardziej odpowiednia dla tego wzrostu, bo każdy ma inną budowę ciała i można ważyć więcej przy takim samym wzroście, a być szczuplejszym od kogoś kto waży mniej:)

Gość 68cm
z 54kg jak dla mnie :)

Gość Kaska 88
Ojej jestem przy Was dziewczyny jak kotlecik...65kg Ale gdybyscie mnie zobaczyly to mam opinie ze jestem szczupla...smieszne ale prawdziwe mam taka budowe ze chyba to pierwsze 5kg nosze na brzuchu a drugie 5kg rozlozylo mi sie na piersi i plecy mowie powaznie., w tych miejscach zawsze mi sie zmieniaja wymiary gdy chudne i tyje .Nogi zawsze mam szczuple i biodra . I zawsze staje na 65kg dalej kilo nie przybywa a gdy chudne staje na 60kg i tak wkolo. Ach fajne macie tewagi swoje🌻

Gość ja mam 54
ale wolałabym 50:( Może mi się uda, bo włąsnie jestem na ostrej diecie:)

Gość 54 to przeciez jest ok
ale jezeli tak bardzo chcesz miec te 50 to wiecej cwicz, biegaj itd sama doskonale wiesz ze ostra dieta ma skutki wrecz odwrotne - moze i bedziesz miala te 50 ale czy potem chcesz miec 60 ? :)

Gość ja mam 54
nie ma skutków odwrotnych. Przynajmniej nie u mnie. Mam bardzo rozwiniętą tkankę mięśniową, bo kilka lat intensywnie uprawiałam sport. Potem przestałam i nieco mi się przytyło:o Jestem mocno zbudowana, ale nie tłusta. Dlatego muszę się odchudzać, ale oczywiście dużo chodzę, jeżdżę na łyżwach, staram się sporo ruszać. Jem sporo białka, jak najmniej węglowodanów, prawie żadnego tłuszczu. Chcę schudnąć i zachować mięśnie w dobrej formie, ale ich nie "reaktywować";) Po prostu chcę mieć smuklejszą sylwetkę. Obecnie mam wyraźnie odcięte mięśnie ud, które wystają wyraźnie ok, 4-5 cm nad kolanami, jestem dość "treściwa"

Gość bardzo treściwa
a to mnie rozśmieszyło:D

Gość lkjljhggd
58

Gość adsadsadsd
55

Gość 168cm/53kg

Gość alicja090
przy tym wzroscie mialam juz wage od 49 do 60 kg i powiem wam ze najlepsza jest okolo 49-50kg gora 53

Gość IDEALNA WAGA DO WZROSTU
168 CM TO TAKA, PRZY KTÓREJ NAJLEPIEJ SIĘ CZUJEMY:)

Gość malinaaaaaa
ja waże 47-48 kilo. Czuję sie dobrze, mam powodzenie u mężczyzn. Tylko tak: nogi i ręce jak patyki dosłownie aż FU, brzuszek mam z sadełkiem i cycki D. No i co tu robić? Tyć żeby mieć jeszcze wiekszy brzuch i piersi ktoryhc nie chce? Mam do dupy budowe że nie wiem, zamieńcie się :D

Gość do tej wyżej
jak ty masz cycki D to ja jestem chiński mandaryn :P

Gość tak sobie
wzrost 1,60 waga 52 kg. Chciałabym ze 3 kg przytyc.Uważam ze teraz jestem za chuda.