Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ósemeczka

Zatrzyamne ósemki-służę radą

Polecane posty

Gość Ósemeczka

Wiem doskonale co to znaczy zatrzymane ósemki bo sama przez to przeszłam, więc jeśli któs ma jakieś pytania to zapraszam!

Gość iwwonna
a ja nie wiem co to znaczy?? mozesz mi wyjasnic? bo mam problem z 8 ale to pewnie cos innego, tz mam je policzkowo bardzo wyrzniete i boli mnie cąla szczenka

Gość milkaa
ale..większość przez to przechodzi a Ty robisz z tego tragedię, jakbyś co najmniej nieuleczalną chorobę wyleczyła.

Gość a jaki problem z tymi zatrzyma
nymi? mi się zatrzymały kilka lat temu i nic się nie dzieje

chodzę do dentysty dwa razy do roku!pewnego dnia po prawej stronie zaczął mnie boleć węzeł chłonny.Myślałam, że to początek przeziębienia. Niestety ból nie mijał. Udałam się do lekarza pierwszego kontaktu, który powiedział mi, że młoda jestem i mi przejdzie! Po roku od wystąpienia bólu nic się nie zmieniło-ból był jeszcze wiekszy, węzeł miałam wielkości orzecha włoskiego i do tego doszły potworne bóle głowy! Błagałam lekarza pierwszego kontaktu o skierowanie do laryngologa! W końcu dał, ale z wielką niechęcią! Laryngolog zajął się moim zapchanym nosem, naszprycował mnie antybiotykami a jak nic nie pomogło powiedział, że już nic nie może dla mnie zrobić i że da mi skierowanie do alergologa bo prawdopodobnie mam alergię! U alergologa było mnóstwo testów i po wykluczeniu alergii dostałam skierowanie do 4 specjalistów!!! Po dwóch latach miałam dosyć! Z bólu ryczałam bo żadne środki przeciwbólowe nie pomagały! Znajomy chirurg mojej siostry (mówiła mu o moich objawach) zaproponował zrobić prześwietlenie szczęki bo być może mam zatrzymane ósemki! Miał racje! Po ponad dwóch latach cierpień w końcu była znana diagnoza! Żaden lekarz mi nie pomógł! Oczywiście zęby mnie nie bolały! To teraz już wiesz przez co ja przeszłam i dlczego chcę innym pomóc jeśli mogę!

Gość milkaa
dobra dobra... Musiałś gdzieś opiwedzieć o swojej dolegliwości to opowiedziałaś. Juz lepszych tematów na kafe nie ma?

Gość milkaa
jakaś ty żałosna. Nie widać, że nikt nie chce tych porad. I jeszczze nikt nie zapytał.

Gość i tyle
ta, i od razu wszyscy mają miec tak samo jak Ty. ósemki się usuwa, jak nie chca wyjśc i robia problem - dłutuje się je dokładniej mówiąc.

sama jesteś żałosna! Po co wogóle wchodzisz na ten topik jak Cię to nie interesuje!

Gość milkaa
opisz ten problem na biblibordzie najlepiej..może kogoś zainteresują twoje ósemki. Ludzie mają inne problemy

wez wogóle zastanów się o co Ci dziewczyno chodzi!!! widze, że masz jakiś problem! jedni piszą o pryszczach, inni o migdałkach a inni o zatrzymanych ósemkach!

Gość do milki
usun sie stad kobieto prosze albo wydlutuj najlepiej