Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna82

Może temat dosyć dziwny...

Polecane posty

Gość takajedna82

ale mam ptatnie czy faceci są zdolni ...kochać z całej duszy ??? Przykro mi że niektórych ranię...ale ja kiedyś tak się zaanganżowałam uczuciowo i przeżywałam głęboką półroczną depresję ...bo on mnie zdradził i sobie poszedł do innej - tak po prostu:(

Gość owszem ale platonicznie

Gość lola swawola
tak potrafią kochac ale co, bedziemy rozdrabniac twoj problem na drobne kawałeczki i zozdrapywać twą pozornie zabliźnioną ranę w sercu odpowiedzi beda rożne są faceci zdolni do takiego kochania ale są tez tacy którzy tego nigdy nie pojmą

moze jacys romantycy?! ja osobiscie znam tylko jednego takiego faceta:)i nie jest to moj facet:P

Tak są tacy, sam do nich należę, jednak musze przyznać, że prawdziwa miłość wsród mojego gatunku, praktycznie nie istnieje i zastępuje je krótkotrwałe zjawisko zwane fascynacją. Rózni je od miłości tylko to, że obumiera samo i dośc szybko.

Ja do powyzszego jeszcze dodam, ze choc kobiety uwaza sie za wieksze romantyczki, to rowniez nielatwo jest znalezc taka, ktora na meska \'milosc z calej duszy\' odpowie tym samym. Mezczyzni sie tego boja, bo nie lubia dostawac ciosow w odsloniete czesci siebie ;) Dlatego zwykle dzialaja asekurancko

Gość takich_kilku
tak potrafia.

Gość tak potrafią tak kochać
na przykład mój mąż tak kocha (z wzajemnością zresztą), Tylko u nas od dawien dawna panuje złota zasada - ja jestem człowiekiem i on też, ja mam prawo do życia i on też, ja mogę wyjść na ploty a on z kolegami, ja oglądam głupi film, a on głupi mecz itd. Może dlatego nie ucieka ode mnie do kumpli i kocha mnie tak jak kilka lat temu bo wie, że ma swobodę i dom nie jest dla niego więzieniem, komórka nie jest smyczą co mu dzwoni na każdym kroku, a żona nie jest "tą starą" co mu wszystkiego zabrania...

Gość mysle ze sa do tego zdolni
wydaje mi sie nawet ze moj facet kocha mnie bardziej niz ja Jego...

Gość justa72
tak są zdolni do kochania ale .... siebie

są są moja droga .... ŚP. Tomasz Beksiński napisał kiedyś : \"dobre i uczuciowe traktowanie sprawia, że bialoglowa wypina się na mężczyznę. Natomiast zlekceważona i sprowadzona czasem do poziomu szmaty uczyni wszystko, żeby udowodnić, że jest czymś więcej.\" Nie pomylił się ...