Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie używam podkładu

Co daje podkład,oprócz ładnego wygladu skóry?

Polecane posty

Gość nie używam podkładu

Mam ładną cerę.nie używam podkładu,bo nie czuję takiej potrzeby.Wystarcza mi róż na policzki i jest ok:) Ale ostatnio się zastanawiałm czy podkłąd daje cos jeszcze-ochrania cerę itp.?A może wręcz przeciwnie-zanieczyszcza ją...? Jak to jest?

Gość okt
zdecydowanie niszczy skore i napewno nie daje nic dobrego a nie mowiąc juz o tym ze nie zawsze skora wygląda ładniej po jego nalozeniu

Gość podlad jak jest odpowiednio
dobrany,dobrej firmy to ochrania on cerę przed mrozem,słońcem(jeśli zawiera filtry UV)Podklad nie znaieczyszcza ceryt jeśli jest odpowiednio dobrany do radzaju cery i jeśli się pamieta o demakijażu!

Gość wcale nie niszczy
skóry. Chyba, ze jest źle dobrany. Owszem, ochrania skore, jak krem. Chroni przed wiatrem, mrozem, słoncem. Ja mam bardzo wrazliwa skore i jesli zimą nie nałoze podkladu, to potem naskorek złazi mi platami:O

Gość do autorki topiku
jesli masz łądna cere to nie widzę powodu dla którego mialabys uzywać podładu!Tylko ja sobie nim zniszczysz:-oJak ktos juz tu wpomniałc era po nałozeniu podkłądu beardzo czesto wyglada gorzej niz bez niego:-oJezelei wiec nie musisz to nie stosuj podkaldu...szkoda cery...