Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cola light

Prosze o porade....wazne !!!

Polecane posty

Gość cola light

Jestem z chlopakiem prawie 2 lata...byl kims komu bardzo ufalam , niestety zawiodlam sie zerwal ze mna ale po kilku godzinach wrocil.... niby juz jest ok ale ja nie potrafie zaufac....ciagle wydaje mi sie ze zrobi to znowu...oczywiscie z jego strony tez nie jest tak jak kiedys...nie wiem co mam zrobic czy rpobowac walczyc i pokzaywac mu jak bardzo mi zalezy czy udawac ze wszytsko jest mi obojetne...z drugiej strony czy on nie odbierze tego negatywnie.... chcialabym zeby bylo dobrze ale nie wiem co robic

Gość cola light

Gość cocochanel
gdyby ze mna zerwal nie pozwolilabym na powrot, nigdy! Chocbym nie wiem jak byla zakochana

Gość upupupup

Gość cola light
ale to juz sie stalo wiec co mam zrobic??

Gość cola light
do cna obrzydł mi seks raz w tygodniu 10 minut przy zgaszonym swietle pod kołdrą :( pragnę analnego bolesnego posuwania i smagania batem po pośladkach !!!!!

Gość cola light
do podszywacza >>> jak milo ze znas ztemat moich fantazji a nawet je wyprzedzasz:D

Gość cola light
bo tak naprawdę jestem dziewicą i wciąz podglądam wieczorami mojego brata pod prysznicem jak myje swojego jędrnego dorodnego penisa :(

Gość cola light
mam brata:D?? naprawde :D:D:D?? zawsze chcialam go miec !!! taka mila wiadomosc :)

Gość zakręt
"nie wiem co mam zrobic czy rpobowac walczyc i pokzaywac mu jak bardzo mi zalezy czy udawac ze wszytsko jest mi obojetne..." Skąd to zaciecie do odprawiania teatru. Jako alternatywę podajesz: czy pokazywać czy udawać. Niczego nie pokazuj ani nie udawaj. Jeśli bardzo Ci zależy to chyba nie trzeba tego "pokazywać" to widać i nigdy niczego nie udawaj 🌼

Gość nie ufaj
to moja dobra rada! Pozwoliłaś mu na powrót a on terz będzie wiedział, że potrafisz mu wybaczyć nawet takie coś. Mój były zrobiła tak ze mną kilka razy. Najpier wracał po kilka dnia, później po dwóch miesiacach i znów zerwał. Ja jestem załamana a on pewnie sobie nic z tego nie robi. Zlewa mnie kompletnie. Kocham go, ale strasznie żałuje, że tyle mu wybaczyłam! ;(

Gość cola light
tzn ja mu powiedzialam wczesniej albo ze mna zrywa i nie ma prawa powrotu ale bo chce przerwy zeby pewne rzeczy zrozumiec...zrozumial po 5 h...wrocilam..powiedzialam mu ze jak jeszcze raz zrobi tak samo przestaje dla mnie istniec ale teraz ze mna jest i zalezy mi zeby bylo dobrze

Gość kocham moja rybke
tez bylamw takiej sytuacji,po3 hprzperosil mowilze zrozumial swoj blad i wrocil.nastepnegodnia niemoglam na niego patrzec, nie chcialam go przytulac, on byl mily, przytulkal, dotykal, odprowadzjaac mnie do drzwi zerwal wiesz co, to jest moja sytuacja Twoja nie koniecznie musi wygladac tak samo. powie Ci tylko tyle jezlei Twoj partner jest mlody to znaczy ze jest niedoijrzlay i pewnie postapi jak moj ex, jezlei jestesndorosla kobieta i Twoj partner jest rowniez doroslym mezczyzna to prawdopodobnie wrocil bo kocha.nie wiem czy jest sens gadac o tym ze Ci z tym zle bo on moze zrozumiec ze u niego jestb tak samo< jezlei jest> i sytuacja z zerwaniem moze sie powtorzyc, ale jezlei zalezy wam na szczerosci to lepeij wal prosto z mostu, ale nie mow tylko o soboe, wlasciwie to wpierw spytaj jak on sie z tym czuje.

Gość kocham moja rybke
ojeje toczym sie zamartwiasz jezleitylko5 hzajelomu dojscie do teocojest dla nieg owazne to tylko sie cieszyc i budowac zwiazek, umacniac

Gość cola light
tak ale to jest dziwne ja mu ufalam jak nikomu innemu i nagle tak sie bolesnie przejechalam....ale naprawde chce naprawic

Gość cola light
wiadomo ze nie bedzie tak jak na poczatku milosci...ale hmm olac go i pokazac ze potrafie zyc bez niego czy okazywac mu jak bardzo mi zalezy??

Gość upupupup

Gość cola light
i dalej wiem tyle samo co wiedzialam:D

Gość upupupup
ale w jaki sposob:D?

Gość cola light

Gość cola light