Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna z powodu

słabe włosy

Polecane posty

Gość smutna z powodu

witam. mam problem. moje włosy są strasznie zniszczone i słabe. są takie cieniutkie.. zazwyczaj je wiążę bo jeszcze jakoś wtedy wyglądam. chciałabym czasem rozpuścić włosy jak inne dziewczyny, bo wyglądałabym ładnie, tylko moje włosy sie do tego nie nadają. używałam wielu różnych szamponów, odżywek, wosku... i nic. kilka lat temu chorowałam i wiem że stan moich włosów pogorszył sie przez tą chorobę, ale lekarz powiedział mi że to przejdzie. niestety nie przechodzi. martwię sie bo chciałabym ładnie wyglądać a tymczasem przez moje włosy jest coraz gorzej :( doradźcie mi coś proszę was... :(

a próbowałaś odżywkę do włosów WAX?? ona jest rewelacyjna i naprawdę wzmacnia włosy. dotępna we większości aptek , cena zależy do pojemności opakwania ja kupiłam za ok 20 zl takie srednie opakowanie

Gość smutna z powodu
próbowałam, ale nie miałam możliwości długo sie w to bawić, bo mało czasu mam... :( studiuje i całe dnie siedzę na uczelni. słowo od rana do wieczora i szukałam czegoś co jest szybsze w użyciu i mogłabym stosować codziennie z rana np... zaczęłam brać nawet dodatkowo jakieś witaminki na wzmocnienie, skrzyp i takie tam. chyba pozostała mi Twoja rada, tylko nie wiem jak ja będę tego używać... bo przecież że nie w autobusie w drodze do szkoły :P hehe