Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szymczakowa

strzelaja mi kosci zwlaszcza kregoslup co mi jest?

Polecane posty

Gość dolop
no cóż - przykre to - ale umierasz.

Gość tukan
To objawy ze strony stawów a nie kości, trudno orzec co to właściwie jest bez opinii lekarza.

he ok ok posmiailismy sie juz:P ale nie wiecie moze nie wiem brakuje mi jakiejs witaminy??...kule bele:(

Gość tukan
Byc może nastąpiło zwyrodnienie chrząstek, a żeby je odżywiać trzeba całego kompletu witamin, aminokwasów i tłuszczy.

Gość tukan
No i mikroelementów rzecz jasna :)

Gość no więc
Szymczakowa czy np. przy złożeniu dłoni w pięść albo przy skręcaniu szyi mocno w bok - słychać trzask, albo chrupnięcie ? Boże, ale ja pytania dzisiaj zadaję :p ;)

szymczakowa zaraz nam sie rozchrupnie a echo po necie poniesie:p a tak w ogole gdzie ona jest? mam pytanko!

Gość tukan
Z witaminami nie należy przesadzać, naturalne są lepsze :) a co właściwie się dzieje powinien ustalić specjalista.

Gość Malutka Mi
Tobie kręgosłup, mi kolana, nadgarsstki, nie wspomnę o palcach i szczęce. Zeszczęką będę musiała udać sie chyba do lekarza, bo sprawia mi dość spore problemy.. mam dopiero 20 lat nie 80 :)

Gość no więc
Nasti --> :D Szymczakowa no bo jeśli słychać " chrupanie " w kościach to może być objaw nadmiaru kwasu moczowego w organiźmie :o Malutka Mi -to co Ty napisałaś też mi się tak kojarzy

no więc no tak:( slychac wszzedzie te chrupannie\" no straszne to:/ Nasti jestem slucham:):) Malutka Mi hehe no ja mam to samo co TY :D no serio.. totalnie wszystko mi strzela..od ucha po.. kostki:( eh... no w koncu moj znak zodiaku to strzelec:P

no więc a to jak z tymkwasemmoczowym o co to chodzi wlasciwie? :P Malutka Mi no ja tez mam 20:D i sie czuje jak stara baba:( rozne schizy.. bole... i wogole:P gat ja chyba na serio umieram:D

heee ok widze ze wszyscy zwiali:D no to dobranoc:D :* mam nadzieje ze jutro sie odewzwiecie:)

Malutka Mi a Ty bylas juz na jakis badaniach zwiazanych z tym strzelaniem? oki... to ja chyba pojde sobie zbadac ten mocz;)

Gość rosół z kury
może to być początek gośćca , a może co innego odchudzałaś się jakoś szczególnie intensywnie ?

rosół z kury heee nie no co Ty:) ...az tak mi nie odwalilo jeszcze:P ...nie no! nigdy w zyciu!:D i tak nie mam z czego;)

Gość Malutka Mi
Nie, nie byłam na żadnych badaniach. Wybieram się, ale niestety jakośjeszcze nie dotarłam do żadnego lekarza. Prawda jest taka, że póki mi to w niczym nie przeszkadzało, to i nie planowałąm iść, a strzelają mi tak kości od ładnych paru lat. Od ok. 2 lat mam też te problemy ze szczęką, nie non stop. Różnie czasem co 2-3 miesiące czasem zadziej, zaczyna mi przeskakiwać (przy tym bolec) lub, nie dam rady szeroko otworzyć, czasem jak otwieram szeroko np przy ziewaniu to widac jak do pewnego momentu otwieram normalnie a pozniej przeskakuje w bok. Pewnie mam jakies problemy z "zawiasami". Ja też nigdy się nie odchudzałam, wręcz przeciwnie zawsze miałam niedowagę i nawet starając się nie mogłam przytyć, a co, myślicie, że to możemieć jakiś związek? Pozdrawiam :)

Gość reuma
to reumatyzm się zbliza:)) trzeba ćwiczyć i jesć dużo kalogenu ale i tak nie pomoże:(

Gość Anita P.
żelki trzeba jeść i galaretkę

Malutka Mi aha takie butki.. no ja kiedys mialam chodzic na gimnastyke bo tak mi lekarz przepisal ale jakos nie wypalilo, pozniej zapisalam sie na leczenie takim prądem ale tylko na kregi szyjne bo wtedy z tym bylo najgorzej...ale nie pomoglo nic.. nio a pozniej juz sobie to \"olałam\" nio wiec dlatego jest coraz gorzej... juz mi wszystko strzela tak gdzies od pol roku... nio ale w sumie szczeka jeszcze nie... mam nadzieje ze tego nie doczekam.. ale watpie ze mnie to omnie skoro Ty juz masz to 2 lata.. hm nio nic... no wlasnie jadlam jakis czas galaretke tzn pilam, ale znowu przestalam:( ehh.. szkoda gadac nie wiem co to z nami bedzie:D ale widze ze mamy identyczny problem... i budowe ciałka:D

wlasnie bylam dzis u lekarza (ogólnego) i ponoc te chrupanko;) to nic zlego.. normalka... nie mam sie czym martwic ...ponoc.. hm ja tam mysle ze to nie takie normalne:/ nic musze zaczac jest jakies tluste jedzonko i duzo bialka... bo tak wynika z moich badan krewki i moczu;P ale tp mi powiedziala znajoma.. a lekarz nic kompletnie zobaczyl moje badania i all wporzadku:/ co za ludzie;/

Gość MałaMarlenaKolanoBoli
Ajjj dziewczyny, chlopcy, ja mam 15 lat i WSZYSKO prawie mi pęka : cc, Kolano mi skrzypi, lokcie mi pękają, nadgarstki, jak sie kłade to kręgosłup, ajj musze sie wybrac do lekarza, ale sie bardzo boje lekarzy, wrr : cl