Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co

ciąża po 47 roku zycia

Polecane posty

Gość co

jezu co mam robić, jestem za stara, a on chce zostawić?

Gość rzuć chama
urodź dziecko i badź szczęśliwa!!

Gość co
on chce zostawić dziecko, chce je mieć. on jest duzo młodszy ode mnie, ja mam opory, ze to za późno na ciążę , że nie będzie zdrowe itp... boje się

Gość tesa1500
moja ciocia urodziła córkę w wieku 46 lat dziewczynka ma juz 6lat i wszystko jest ok Ja uwazam ze nie masz sie czym martwic bedzie dobrze!! A i dziecko napewno cie odmłodzi dasz rade!!!

Gość co
jestem zdrowa , moze masz rację, on bardzo pragnie tego dziecka, mam nadzieję , że dam radę

Gość dasz radę
znajdź dobrego ginekologa,który poprowadzi ciażę.Zadbaj o siebie aby dziecko urodziło sie drowe:-)Będzie dobrze!!!!

Gość co
on się nie martwi bo jego mama urodziła jak miała 56 lat tak tak 56 uważam że przegięcie, ale dla niego to normalne, dla mnie nie , bo efektem był to , że miał wagę 1500g gdy się urodził, a to nie normalne, wiem ,że to inne czasy i medycyna...... ale ryzyko jest

Gość nomi omi 26
urodzic.mam ciocie ktora ma juz 3 doroslych synow.najmlodszy mial chyba 19lat jak urodzil im sie BRACISZEK -jakby nie mogla byc dla odmiany siostrzyczka;) - ciocia miala pewne problemy urodzila chyba w 7 miesiacu ciazy.maly byl dwa miechy w szpitalu.ale zrobila wszystko zeby byl zdrowy i teraz majac dwa lata jest wiekszy i silniejszy niz dziecko mojej kuzynki ktora ma 23 lata. wiec nie ma regoly.jak Bozia tak chce trzeba to uszanowac:) napewno bedzie zdrowym i silnym dzidziusiem bo wkoncu zostal poczety z milosci..

Gość co
to prawda, będzie bardzo kochane, jutro pójde na badania krwi i itd ,

Gość kucharka
a to pierwsze Twoje dziecko?