Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez skrupułow

Seksowny wypad na narty

Polecane posty

Gość bez skrupułow

Pojutrze jadę na narty. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że jadę tam z moim byłym.... kochankiem. Parę dobrych lat temu bylismy razem. Ponoć mnie kochał. Ale nie starczyło mu odwagi na rozwód i nasz związek się rozpadł. Potem ja wyszłam za mąż. Ale mój mąz mnie zdradził z sekretarką. Szok. Dramat. Rozwód.... I teraz mam gdzies wszelkie skrupuły.... Zasady. Mam to gdzieś. Bede tak jak inne kobiety - będę brała to, co chcę. Chce parę dni nieskrepowanego seksu bez żadnych uczuć. Skoro on chce jechac - to jego problem. Nie przeszkadza mi, ze ma zonę. To jego zona, nie moja. To on przysiegał nie ja. Oszczędcie mi prawienia morałow. Wiem, co robie, I wiem, ze to moralnie złe. Nieprzyzwoite. Ale naprawde mam to gdzieś... Tak jak młoda sekretarka mojeo męza....

Gość jak nie jesteś
przecież ty zaczełas zdradzanie.

Gość bez skrupułow
jak to ja? Ze mna zdradzał swoją zone kochanek.... Potem się rozstalismy. Potem poznałam mojego już obecnego męza, który mnie zdradził. Kogo ja zdradziłam? Bo nie za bardzo rozumiem?

Gość bez skrupułow
juz obecnie byłego męza - tak miało byc ;)

Gość no coz...
wlasciwie po co ten topik jak nie mamy na ciebie "jechac"?? Dobrze wiesz,ze zle robisz, ale wlasciwie to ten koles jest jakis nienormalny skoro zone dla Ciebie zostawia na pare dni... A skoro chce to zrobic i Ty chcesz... To rob... Tylko... nie bedziesz miala lepszego samopoczucia - ja na Twoim miejscu bym czula sie jak szmacisko...Ale Twoj wybor... moze jestes inna...;)

Gość jak nie jesteś
byłas i jestes kurwą - to brzydkie określenie ale trafia w sedno sprawy;) miłej zabawy - gdzie jedziecie na narty? polska czy gdzieś dalej?

A pewnie, że są wątpilwości:) Ale w sumie:) jeżeli ma to Ci pomóc. Udanej zabawy:) Poniekąd nawet Cię rozumiem, i to chyba całkiem nieźle:)

Gość henryk_z_bagien
Bez wzgledu na kontekst sytuacji i Twoje wczesniejsze wypowiedzi, musisz wiedziec, ze gdyby facet byl normalny o sexie moglabys co najwyzej pomarzyc... niestety na tym swiecie mamy coraz wiecej kurwiszonow jak i kutafonow bo plec nie ma nic do rzeczy.

Gość bez skrupułow
Zastanawia mnie dlaczego jak facet bez uczucia idzie dołożka to tłumaczymy to jego testosteronem.... Mamy 21 wiek. Jestem dorosła. Seks może byc radościa.... Chujna ma racje - w zasadzie niepotzrebnie sie tłumacze.... A dlaczego pisze? Pisze w kontekscie paru watków - kochanek i porzuconych zon.... Ze na tych pierwszych te drugie psy wieszaja - a przeciez to ich męzowie DOBROWOLNIE, bez przymusu, bez pistoletu przy skronia ochoczo wskakują do łożek kochanek.... Dlaczego ja mam mieć skrupuły? Własnie ja???? To nie ja zdradzam....

Gość jak nie jesteś
dobra dobra gdzie ten wyjazd?

Bez skrupółów, ja myślę, że masz pewne skrupuły, przykładem jest ten topi:) Potraktowano Ciebie strasznie, zburzono wartości, którymi zyłaś. Było rozczarowanie, a teraz jest \"konsumpcja tego żalu i rozczarowania\" :) Powodzenia w poszukiwaniu siebie:) Ten wyjazd pewnie Ci pomoże:) Trzymaj się

Gość bez skrupułow
Veronica - dzieki.... Nie, uczucia na pewno nie wrócą. Znam siebie... Nic do niego nie czuje. Po prostu chcę pare dni zyć w innej rzeczywistości... A dokąd? Do Austrii... Czy to wazne gdzie?

Gość bez skrupułow
Pucio - doceniam Twoje przepiłene poetyckie powrównania do spirali zła etc. Ale może najpierw - zajrzyj do słownika? I nie tłumacz się dysleksją ;)

Gość bez skrupułow
to płacz, droga wolna :)

Gość bez skrupułow
chujnia - dzieki za zrozumienie :) Faktycznie, wszyscy pierwsi do rzucenia kamieniem... :) Ot taka nasza dulska moralność ;)

Gość bez skrupułow
Pucio - dlaczego piszesz, ze mnie się przeleci??? A może to ja przelecę? Uwiodę? Ot sowinistyczne podejscie ;)

chujnia, to chyba nie do mnie było:P bez skrupułów, po ludzku Ciebie rozumiem, ten wyjazd to jakaś forma odreagowania:) odnależ siebie:) potem już będzie lepeiej też tak miałam:) znam takie uczucia:) a do tych moralistów: gratuluje Wam samokrytyki i empatii :)

Gość freakl
Jesteś niemądra... nigdy nie postępuj tak jakbys sama nie chciała byc potraktowana -> postaw sie na miejscu jego żony a tak naprawde to dobrze ze mąż Cie zdradził- zasługujesz na to

Gość bez skrupułow
wiecie - ja po prostu chce zobaczyc jak to jest - iśc do łożka z kims kogo nie kocham... Kto na pewno mnie nie zrani, bo nie ma w tym żadnych moich uczuć - tylko zwykła ludzka sympatia.... A że on chce - mimo że ma zone - dlaczego akurat ja mam się tym przejmowac? Kiedy mój mąz ex mnie zdradzał tamtej sekrertarce tez nie przeszkadzał fakt, ze własnie siedział w domu z małym dzieckiem... :(

chujnia, im się zawsze zbyt wiele rzeczy wydaje... dlatego jak trafiamy na takiego faceta, który rozumie tę prostą zasadę, to sie juz w nim akochujemy, albo jakoś tak:) mnie wnerwia niemiłosiernie to, co pisze Pucio mały rozumek, mała wyobrażnia, mała empatia wielkaaaaaaaaaaaaaaa wartosć siebie oj Puciu, gdybyś w realu na mnie trafił:) heh rozmarzyłam się

Gość bez skrupułow
Miało być - ja siedziałam w domu z dzieckiem, nie mąz, oczywiście. Mąz w tym czasie mam nadgodziny na szerokim biurku w swoim gabinecie, ale to moja wina, ze mąz mnie zdradził.... Zasłużyłam sobie :)

bez skrupółów, też jestem zdania, nie rób drugiemu, co tobie.... ale wiem, jak si ę teraz czujesz bądź czułaś, czytam, co piszesz:) więć Cię rozumiem:)

Gość jak nie jesteś
a co powiesz dzicku? że jedziesz z wujkiem na narty?

Gość bez skrupułow
dziecko ma jeszcze ojca :)

Puciu, ależ ty jesteś przewidywalny. Wystarczy Cię podpuścić i wychodzi Twoja wysoka samoocena. Nie sądziłam, że tak łatwo mi pójdzie:D bez skrupółów:)

Gość jak nie jesteś
chyba jestem nienormalna ale zajęci odstraszają mnie.

Gość bez skrupułow
tak się składa, ze swistak i te jego sreberka mieszkają w Szwajcarii. Niby to alpejski kraj i to, ale jak ktos nie bywa w świecie i jada tylko Goplane, to może sie pomylić, rozumiem ;)

Gość brondynka
Do autorki - skrzywdziłaś kiedyś żonę swojego kochanka spotykając sie z nim, chociaż był żonaty. Los ći odpłacił zdradą twojego męża. Niczego cię to nie nauczyło?! Wszystko do nas wraca, dobro i zło, którym obdarzamy innych, prędzej czy poxniej, ale wróci.

Gość bez skrupułow
cos jak prawo karmy? :)

chujnia, kiedys się zastanawiałam, dlaczego zawsze najbardziej cierpia ci, którzy chcą żyć dobrze, porządnie, tak, by nie robic krzywdy innym. Dlaczego im los nie sprzyja. Teraz przynajmniej żyję i jestem szczęśliwa:)