Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moj chlopak ukrywa to

Moj chlopak ukrywa przedemna ze sie sam onanizuje !!

Polecane posty

Dziewczyny ja mamy z moim chlopakiem czesty i regolarny sex ale zaowazylam ze on po kryjomu sie onanizuje przedemna ?? !!!nienawidze tego zaczynam nabierac obzydzenia do tego i pomalu do niego ...fuj !!! czy wasi chlopacy tez tak robia ???? JKuz kiedys z nim na ten temat rozmawialam ale on sie wszystkiego wypiera !!

poradzcie mi cos ....czy wy tez macie taka sytuacje ??? co zrobic ?

Gość kola30xxxx
kazdy "zdrowy" facet sie onanizuje czy uprawia sex regularnie czy nie.....sama sprobuj bedziesz mogla mu podpowiedziec co ci sprawia najwiecej przyjemnosci;);):):)

Gość A co w tym takiego złego
Ukrywa - bo Tobie się to nie podoba, bo tak go wychowano, ze to złe. Ale co w tym tak Cię obrzydza? Czy Ty kiedyś sama się zaspakajałaś? Nie? Szkoda, bo może nawet nie wiesz co lubisz? Spróbój :D

acha moze dodam - jestem kobietą :D Wiem co lubię i wiem, że ta wiedza pomaga ;-)

nie mam zadnej przyjemnosci w onanizowaniu sie ,naprawde..nie wiem sama dlaczego mnie to tak brzydzi..

nie mam zadnej przyjemnosci w onanizowaniu sie ,naprawde..nie wiem sama dlaczego mnie to tak brzydzi..

Moze to lęk przed ... nieznanym? Może o wychowanie? Ktoś Cię "zaprogramował" , że to jest złe i nie umiesz się przełmać. Powtarzam jeszcze raz spróbuj odprężyć się i poznać swoje ciało, jego reakcje.... p.s. Mnie się podobało patrzenie na mojego mężczyzne jak brał "inicjatywę" w swoje ręce... Nigdy nie wątpiłam, że woli byc we mnie...., a to tylko gra, zabawa.... Może Ty się boisz, że on woli sam niż z Tobą? Albo daj sobie z nim spokój, jesli to Ci przeszkadza.... po co się męczyć i oszukiwać.

moze lek ,moze boje sie wlasnie ze woli sam niz ze mna ...zazdrosc czuje taka kiedy o tym wiem strasznie mnie to denerwoje moze dlatego ze nie mam do niego rowniez zaufania....

Gość sam ...
A to już inna bajka. Dochodzisz do prawdy - nie samo onanizowanie jest problemem, tylko lek i BRAK ZAUFANIA. Masz powody? Porozmawiaj z Nim lub przemyś w samotności na łonie natyry - wiosna już tuż tuż.... Zastanów się czy chcesz z nim byc i dlaczego? Nie bój się SIEBIE, zadbaj o SIEBIE i ciesz się życiem - samotnym sexem też spróbuj :D Starsza Pani lat 33 :P

Gość 3tka
dziewczyno..ile ty masz lat? obejrzyj jakis folmik"private" i zrob sobie dobrze ...to go zrozumiesz:)

Gość Taki sobie jeden on
jak wynika z najnowszych badań 90% chłopców się onanizuje a 10% się do tego nie przyznaje

Gość njgvbn cb
Mój facet uwielbia seks ale do onanizowania się ma wstręt i nigdy tego nie robił.

Gość taka inna
njgvbn c A moze się Ciebie wstydzi?

wstydzin sie przyznac bo wie ze mi sie to nie podoba i ze mnie to dopropwadza do wymiotow

Gość piersiowka_
brawo!! przynajmniej wiesz dlaczego tak bardzo Cie to boli. nie wierzysz w siebie, boisz sie ze go stracisz, ze nie jestes dla niego jedyna, najlepsza. a to nieprawda!! rady zebys sama zaczela sie masturbowac nie sa zle, kiedys gdy bedziesz sama, rozluzniona zacznij sie delkatnie dotykac, piescic, tak zeby wiedziec co sparwia Ci przyjemnosc, dotykaj sie tam,a zobaczysz ze szybko sie pobudzisz i reszta juz sama pojdzie;) sprobuj - wtedy na pewno latwiej bedzie Ci zrozumiec chlopaka. acha nie jestem nimfomanka ani kurewka(nie chce nikogo urazic), tylko kobieta w monogamicznym zwiazku. sama majac dopiero lat 20+kilka zaczelam to robic:) staraj sie walczyc ze soba, tlumaczyc sobie ze mezczysni sa bardziej seksualnymi istotami i potrzebuja roznych doznan co nie znaczy ze Cie nie kocha lub traktuje gorzej. mozesz mu ewentualnie powiedziec, ale nie ze lazami w oczach ani atakujac go, ze Cie to rani, ze kobiety inaczej podchodza do seksu i zeby ewentualnie jakos to ograniczyl i skupial sie przede wszytskim na Tobie

Gość Taki sobie jeden on
njgvbn cb - to potwierdza badania - należy do tych 10% :)

Gość spell
A w jakich sytuacjach zauważasz że to robi: po 1. nie wpadaj w histerie- każdy sexuolog Ci powie że to nie jest złe, a w przypadku mężczyzn, bradzo potrzebne- utrzymuje kondycję swojego sprzętu po 2. to nie jest złe, bo lepiej poznajesz swoje ciało- spróbuj masować swoją łechtaczkę, gdy on wchodzi w ciebie- oboje was to nakręci bo Ty znasz swoje cioało a on patrzy jak to robisz i działa na jego psychę Wpadać w panikę nie wolno Jest nie najlepiej jeśli np. robi to po stosunku z Tobą: jest wtedy kilka wersji: nie doszedł razem z Tobą (ma lęki co powoduje u niego stop, a brak wytrysku po wcześniejszym podnieceniu BOLI! więc musi się masturbować dla zdrowia :> ujmijmy to tak), doszedł, ale jeszcze mu mało (nie chce się przyznać przed Tobą bo mogłabyś pomyśleć że go nie zaspokajasz- co nie musi być prawdą, macie tylko różne natężenie potrzeb) Jeśli robi to w innym przypadku to może także oznaczać że ma większe potrzeby sexualne... Najgorsza wersja to oczywiście że mało go kręcisz, ale wtedy nie byłby z Tobą- faceci nie są sentymentalni jak kobiety- inną by znalazł, zamiast sie onanizować Najlepiej pogadaj z nim o tym- zwyczajnie, na zimno bez scen i łkania po kącie. Przede wszystkim pamiętaj- to nie zbrodnia, to nie chore- to zdrowe i dobre jesli robi się to ze zdrowych dla związku powodów Pozdrawiam