Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszeczka T.D

Moja kobieta w ciąży

Polecane posty

Witam Moja kobieta jest w 4 miesiącu ciąży, stasznie niepokoi mnie jej zachowanie a mianowicie chodzi mi o to że stała się jakaś leniwa... czyli: -nic jej się nie chce np. na spacer wyjśćn czy nawet na głupie zakupy. -leżała by tylko przed telewizją gdyz twierdzi że nie ma nic inego do roboty -wszystko dla niej jest na nie czyli totalnie negatywne podejście do życia. PROSZĘ POMÓŻCIE CO Z TYM ROBIĆ I CZY TO JEST NORMALNE pozdrawiam......

tez mam lenia w ciazy...mysle ze takie \"rozespanie \" jest w pelni wytlumaczalne, ale wyciagaj ja z domu nawet na sile :-) i rozmawiaj! pozdrawiam i zycze powodzenia!!1

sam nie wiem czy to rozesespanie czy moze coś innego, mysle ze nie chodzi tu o spanie bo tego strasznie nie lubi, strasznie sie denerwuje jak pózno wstanie....

jak najbardziej normalne.Ja tez tak miałam do 3 miecha,a potem to nie mogli mnie odciagnąc od garów i szmat.Troszke zrozumienia,moze Twoja kobitka źle sie czuje??? zreszta nalerzy sięjej odpoczynek bo potem to nie będize miała na to czasu jak dzidzia jużbędzie na świecie.Nic tylko pomagaj jej i już :)

Gość do autora
( tak nie na temat a jednak istotne) najgorsze jak facet zaczyna traktowac kobiete wyjatkowo tylko dlatego bo jest w ciazy.. to takie falszywe.. i najgorsze jak kobieta ciezarna wymaga od obcych wyjatkowego traktowania.. niby co to obcych obchodzi ze jest w ciazy? nie oni chceili dziecko nie oni sa za nie odpowiedzialni!

Ja swoją kobiete traktuje zawsze wyjątkowo bo ją bardzo Kocham i jest wyjątkowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I NIGDY TO SIE NIE ZMIENI

Gość od 2 miesiecy mama
to te nudnosci:) przejdzie jej!