Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felixia

czy jest mozliwa ciaza

Polecane posty

Gość felixia

hej. mam pytanie. kochalam sie ze swoim chlopakiem w przedostatnim dniu miesiaczki bez zabezpeiczenia. mam regularne cykle trwajace 28-30 dni, a miesiaczka trwa 4-5. nie było wytrysku, wlasciwie to nie wiem czy byl tez taki typowy stosunek, poniewaz dotykal ON tylko wejscia pochwy.moze kawalek byl w niej, ale powtarzam, bylo bez wytrysku nasienia i podczas regularnej meisiaczki. wiec, czy jest mozliwe, i w jakim stopnu, zeby moc po czyms takim zajsc w ciaze?

Gość bardzo malo prawdopodobne

Gość felixia
czyli musialabym byc wielkim pechowcem? ech, boje sie troche tego :/

Gość haarenka
Moim zdaniem 50% szans.

Nigdy nie można wykluczyć ciąży - to po pierwsze. Jednak, z tego co opisujesz \"kochałaś\" się ze Swoim Lubym w 4 lub 3 dniu cyklu (jeśli miesiączka trwa 4-5 dni). Dni płodne występują teoretycznie między 10 a 14 dniem cyklu. Przyjmując, że plemnik żyje w organiźmie kobiety 48-72 godzin to i tak TEORETYCZNIE - zaznaczam - nie jesteś w ciąży.

Gość kax3
Moja kolezanka byla w podobej ssytuacji i niestety okazalo sie ze byla...

Gość felixia
o Boże :/ tylko ze u mnei to bylo bardziej jak petting a nie stosunek

Gość kax3
No to nie wiem...jutro z rana - marsz po test;)

Gość felixia
i chyba tak zrobie. niby sa te 3 lub 4 argumenty ze to nimozliwe 1) brak dni plodnych 2) okres 3) brak wytrysku 4) w sumie to nie było do konca TO no ale zawsze sa lęki.

Gość melindas
Przepraszam, ale nie wiem jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym...

Gość felixia
najwyraźniej można :/ i ja o tym wiem :/

Gość pseudonim90
nie sluchaj glupot tych ludzi tu, nie ma mozliwosci zajscia tak w ciaze, pozdrawiam

Gość eden
nie stresuj sie ,to jest dobra rada ....szanse są ale minimalne ja jak mam takie rozkminy to przypominam sobie post o tym jak trudno zajśćw ciążę i że naprawdę się trzeba sporo nagimastykowac :) trzymaj się ciepło...i nie stresuj ,dobrze będzie!

Gość kraszka
nie chce Cie martwic, ale jednym trudno zajsc innym nie wiem to z autopsji, planowalismy dziecko, ale zaszlam juz za i razem, z tego co opisujesz jest to jednak bardzo malo prawdopodobne, pozdrawiam i nie martw sie na zapas

Gość ja jestem w podobnej
sytuacji ... chłopak wszedł we mnie2 razy .. troche sie ...hmmm popiescilismy,ale nie było zadnego wytrysku ... oczywiscie mowie o stostunku bez prezerwatywy ... i teraz mam schizy ... nie wiem czy mam sie martwic czy nie ... . nigdy wiecej takiej głupoty !!

Gość kasia...........
pomózcie dziewczyny okres miałam 9 potem dni płodne powinny być 23...a ja 28 kochałam sie bez zabezpieczenia...ale wytrysk był na zewnątrz... czy ja moge być w ciąży?? prosze pomocy!!!!!!!!! powiedzcie dostane 9 okres?? i kiedy moge zrobić test zeby sie dowiedzieć, że jestem badz nie??

Gość kusssssa
po 10 dniach od zaplodnienia mozesz juz spokojnei zrobic test, najlepiej z porannego moczu...

Gość spoon
FELIXIA moim zdaniem nie masz sięco obawiać wcale... Nie ma żadnych 50%procent szans to bzdura... Masz regularne cykle więc nie mogło być owulacji podczas okresu napewno... Ale nigdy nie wiadomo, cykl możę Ci sięłatwo rozregulować więć następnym razem nie radzę takich zabaw... KASIU to już było kompletnie bezmyślne... 19dzień cyklu przecież też może się zaliczać do dni płodnych... Moim zdaniem jest duże prawdopodobieństwo że zaszłaś w ciążę... A jeśli chodzi o to że nie było wytrysku to nie ma to znaczenia bo plemniki były itak tylko w mniejszych ilościach...