Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gunia4217

Lekarz zapisał mi Jeanine-Co robić!!!

Polecane posty

Gość Gunia4217

Wiem że to głupie pytanie-Co robić?"2 godziny temu lekarz zapisał mi ją ,a ja się boję.Twierdził że w niczym nie jest gorsza w porównaniu do innych tabletek.trasznie przetłuszczają mi się włosy i od pewnego czasu mam problem z cerą.Brałam Dianę i nie było żadnych efektów>

Gość Gunia4217
upupupupupupup

Gość Gunia4217
Jak robiłam laskę lekarzowi,to on zapisywał mi lek,a potem kazał mi usiąść w fotelu i szeroko rozłożyć nogi.Zrobił mi minetkę,a potem już musiał przyjąćnastępną pacjentkę.A ja wychodząc porwałam szybko receptę nawet na nią nie spojrzawszy... Co mam teraz zrobić?

Gość Gunia4217
Ale zabawne!Wiesz świnia jesteś używasz mojego pseudo,zmień topik zboku!!!

Gość ehh........
jam masz to brać tylko na cerę i włosy to sobie daruj...nawet jak pomoże to po odstawieniu objawy wrócą (u mnie wróciły z 3 razy gorsze po diane)...jak to mówi mój ginekolog, trzeba się nauczyć z tym żyć...ja zrobiłam sobie fajna krótka fryzurkę, myję codziennie włosy szamponem dla dzieci, wyglądają dobrze. po wielu eksperymentach znalazłam kosmetyki na które moja cera dobrze reaguje, silnie ją nawilżam i nie straszę święcącym pyskiem i krostami. no chyba że myślisz też o antykoncepcji.