Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jerta

ADHD - w jakim wieku osoba z ADHD przestaje być tak bardzo ruchliwa

Polecane posty

Gość jerta

taj jak wyżej. Jestem ciekawa jak to się odbywa. Dziecko dzieckiem, ale ile to dziecko musi mieć lat, żeby samoistnie poskromić tą swoją energię. Czy kto.ś to przeżył i może mi to opisać?

zamiast zakładać swój topik o tym samym to poczekałabyś aż ktoś odpowie, w taki sposób tylko zrobi się galimatias i niczego się nie dowiemy. W moim i z tego co mówili doświadczeni w tym... to wiek dojrzewania... niestety trochę latek męki..:( W jakim wieku jest syn?

Gość jerta
Po pierwsze, dobrze, że zalozyłam ten topik, bo tamten był w takim nietypowym miejscu, że nie mogę go teraz znaleźć. Mój syn ma 8,5 lat. Poza tym że jest strasznie ruchliwy, to ostatnio uwielbia przeklinać. Ma ulubione "aspołeczne" zachowania typu jedzenie gili z nosa itp. Chociaż wydaje mi się, że niektóre rzeczy robi by zwrócić na siebie uwagę. Ma starszą siostrę i młodszego brata, którzy nie wykazują absolutnie cech adhd. Jest to męczarnia - przyznaję.

Gość jerta
Sorry, znalazłam tamten topik -

Gość laaaaaaka
może to nie ADHD, ale zwykła nadpobudliwosć ruchowa i wielka niesforność syna. Nie każde żywe dziecko o dziwacznych pomysłach ma ADHD:o

Gość jerta
Może i tak, pytanie ciągle to samo gdzie można kupić trochę spokoju?

Gość Małgorzata1986
Witam:) Interesuje mnie tematyka ADHD, szczególnie spojrzenie Matek dzieci nadpobudliwych na sytuację dziecka (skuteczność leków, terapii itd.). Piszę pracę magisterską na ten temat. Zwracam się z gorącą prośbą do Matek dzieci nadpobudliwych o wypełnienie krótkiej, anonimowej ankiety. Link do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/38860/adhd.html Bardzo dziękuję i pozdrawiam